Headset

Y-350CPX Gaming Headset Extra: 7.1 Surround sound
Headset
Headset
Headset
   
Merk: Thrustmaster Y-350CPX,
Aansluiting: 1 x 3.5mm jack,
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 2 meter,
Extra: 7.1 Surround sound.
Productcode: 1712967

10
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 123,89
€ 123,89 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1712967
Meer informatie over dit product

De Thrustmaster Y-350CPX gaming headset is een hoofdtelefoon die speciaal is ontwikkeld om gebruikt te worden voor het spelen van games op een computer, spelcomputer of laptop. Deze uitvoering is licht van gewicht en voorzien van de beste technieken om geluid met een waar surround effect te laten horen. Deze hoofdtelefoon beschikt verder over een microfoon die gebruikt kan worden om zonder moeite te communiceren met medespelers. Het ontwerp van de koptelefoon en het materiaal dat gebruikt is voor het apparaat zorgen ervoor dat de headset comfortabel gedragen kan worden.

Technische specificaties

Dit product van Thrustmaster is voorzien van Y Sound Commander. Daarmee wordt een virtueel 7,1 Surround Sound effect verzorgd aan de gebruiker. De Thrustmaster Y-350CPX gaming headset is voorzien van 2 luidsprekers met een diameter van 60 millimeter. Deze luidsprekers zijn voorzien van kussens die over de oren geplaatst worden. De kussens zijn gemaakt van traag schuim waardoor het comfort wordt bevorderd. Ook de hoofdband van de hoofdtelefoon is voorzien van ditzelfde materiaal. Het formaat van de headset is eenvoudig te verstellen zodat elke gebruiker het apparaat kan gebruiken. Om gebruik te maken van het artikel is een kabel met een lengte van 2 meter aanwezig. Deze beschikt over een 3,5 millimeter jack stekker die het geluid voor de luidsprekers en van de microfoon kan doorgeven.

Overige specificaties

De luidsprekers hebben een frequentiebereik van 20 Hertz tot en met 20.000 Hertz. De microfoon is voorzien van ruisonderdrukking die ervoor zorgt dat het geluid kraakhelder kan worden opgenomen. Verder beschikt de Thrustmaster Y-350CPX over dubbele elektronische en akoestische basversterking. Ook de middelhoge en hoge tonen komen met de beste kwaliteit uit de luidsprekers. Als er geen gebruik wordt gemaakt van de microfoon dan kan deze eenvoudig van de headset worden afgehaald. De microfoon kan in elke gewenste positie gebogen worden tijdens het gebruik.

Extra informatie

Om de hoofdtelefoon te bedienen, is de headset voorzien van een bedieningspaneel. Deze is geplaatst aan de kabel en geeft de gebruiker de mogelijkheid om het volume te regelen, de bastonen te bedienen, de microfoon aan of uit te zetten en te schakelen naar 7.1 Surround Sound. Om gebruik te kunnen maken van het 7.1 Surround Sound effect en de basversterking van het apparaat, is er in de afstandsbediening een batterij geplaatst. Deze kan met een kabel worden opgeladen zodat de gebruiker de optimale geluidservaring kan beleven met het apparaat. De hoofdtelefoon is onder andere te gebruiken voor Playstation 3, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, computer en laptop.

Merk: Thrustmaster Y-350CPX,
Aansluiting: 1 x 3.5mm jack,
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 2 meter,
Extra: 7.1 Surround sound.

Andere producten in deze categorie
Hangslot - 50mm Padlock 50mm CI € 4,99 € 2,99
Klantenservice & Informatie