Headset - On ear

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Bluetooth Headset Kabellengte: 3 meter
Headset  - On ear
Headset  - On ear
Headset  - On ear
   
Merk: Plantronics - Voyager B828,
Aansluiting: Bluetooth
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 3 meter.
Productcode: 1712018
leverbaar: 7
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 219,99
€ 219,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1712018
Meer informatie over dit product

De Plantronics Voyager Focus UC B828 Bluetooth headset is een comfortabele en eenvoudig te gebruiken headset voor verschillende doeleinden. Met deze draadloze koptelefoon kunnen gebruikers verbinding maken met een computer, een laptop, een smartphone, een tablet of bepaalde vaste telefoons. Dit apparaat is dan ook speciaal ontworpen om mee te bellen en videogesprekken mee te houden. Daarvoor beschikt de hoofdtelefoon over eigenschappen die het gebruik prettig maken. De vormgeving en de materialen die gebruikt zijn, bieden de gebruiker comfort tijdens het dragen.

Technische specificaties

Deze uitvoering kan met een computer of laptop worden gekoppeld via een draadloze USB-adapter. Met een bluetoothverbinding is het mogelijk om andere apparaten zoals een smartphone of een tablet te koppelen. De Plantronics Voyager Focus UC B828 wordt geleverd met een kabel die gebruikt kan worden voor het opladen van het apparaat. De accu die in de koptelefoon geplaatst is, maakt het mogelijk om tot 12 uur te bellen of tot 15 uur te luisteren naar bijvoorbeeld muziek. De verbinding die gemaakt wordt verloopt via bluetooth 4.1 en met de draadloze verbinding is het mogelijk om tot een afstand van 30 meter verbonden te blijven met een gekoppeld apparaat.

Overige specificaties

De Plantronics Voyager Focus UC B828 Bluetooth headset heeft een gewicht van 155 gram en is zo ontworpen dat de hoofdtelefoon comfortabel gedragen kan worden. De hoofdband en de oorschelpen zijn dan ook voorzien van zachte kussens. Daardoor kan de headset voor langere achtereenvolgende sessies gebruikt worden. De microfoon die aan het apparaat verbonden is, kan eenvoudig in een gewenste positie gedraaid worden. Voor het bedienen van het volume is aan de zijkant van de oorschelpen een aantal knoppen geplaatst. Daarmee is het ook mogelijk om een telefoontje aan te nemen of een gesprek te beëindigen.

Extra informatie

De headset wordt geleverd met een kabel die gebruikt kan worden voor het opladen van de accu en een hoes waarin het toestel kan worden opgeborgen. Daarvoor kan de hoofdtelefoon volledig worden opgevouwen. De headset is ook te gebruiken in combinatie met een smartwatch of met een vaste telefoon die voorzien is van een bluetoothverbinding. Dit is dan ook een ideaal apparaat om te gebruiken op een kantoor of in een callcenter. Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies en eigenschappen van het apparaat is het aan te raden om de bijbehorende software van Plantronics te installeren. Daarmee kunnen telefoontjes worden aangenomen en beëindigd met een druk op de knop aan de zijkant.

Merk: Plantronics - Voyager B828,
Aansluitingen: Bluetooth
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 3 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie