Headset - Microsoft

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Microsoft - LifeChat LX-6000,
Aansluiting: 1 x USB,
Kabellengte: 2.1 meter,
Extra: Volumeregelaar.
Productcode: 1697900
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 74,99
€ 74,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1697900
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Microsoft LifeChat LX-6000 headset is een hoofdtelefoon die speciaal is ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met een computer of een laptop. Met deze headset is het mogelijk om te bellen, games te spelen of muziek te luisteren. De hoofdtelefoon is voorzien van verschillende eigenschappen die zorgen voor een glashelder geluid en de beste ervaringen. De hoofdtelefoon kan eenvoudig worden aangesloten en is te gebruiken zonder dat er software geïnstalleerd hoeft te worden. Doordat de hoofdband in formaat versteld kan worden, is deze uitvoering geschikt voor elke gebruiker.

Technische eigenschappen

De Microsoft LifeChat LX-6000 headset wordt aan een computer, laptop of ander apparaat gekoppeld met een USB-kabel. Daarvoor is het apparaat voorzien van een kabel met een lengte van 2,1 meter. De microfoon die aan de headset gemonteerd is, is voorzien van ruisreductie. Dat zorgt ervoor dat de stem van de gebruiker ook in omgevingen met veel achtergrondgeluid goed en duidelijk kan worden overgebracht. Aan de kabel is een volumeregelaar gemonteerd. Daarmee kan het geluid voor de luidsprekers worden afgesteld op een gewenst niveau. Met deze schakelaar is het ook mogelijk om de microfoon te dempen en gesprekken aan te nemen of op te hangen als er gebeld wordt met de headset.

Overige eigenschappen

De hoofdtelefoon heeft een ergonomisch ontwerp en is eenvoudig in een gewenst formaat af te stellen. De luidsprekers leveren geluid in helder stereo met een frequentiebereik van 75 Hz tot 20.000 Hz. De microfoon kan 270 graden gedraaid worden zodat het voor de gebruiker mogelijk is om deze rechts of links te gebruiken. Als de microfoon niet gebruikt wordt, dan kan deze eenvoudig omhoog bewogen worden. Het totale gewicht van de Microsoft LifeChat LX-6000 headset is slechts 140 gram. Door dit geringe gewicht en het lichte ontwerp is de hoofdtelefoon prettig te dragen voor langere tijd.

Extra informatie

Dit artikel is voornamelijk ontworpen om mee te bellen. Dat kan via een computer en door gebruik te maken van de bediening aan de kabel. Daarmee kunnen gesprekken worden aangenomen, beëindigd of het volume worden geregeld. Om dit product te kunnen gebruiken hoeft enkel de USB-stekker in een daarvoor bestemde aansluiting te worden geplaatst. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd, de computer zal het apparaat automatisch herkennen en klaarmaken voor gebruik. De hoofdtelefoon kan ook gebruikt worden voor het spelen van games, het kijken van films, het luisteren van muziek of om mee beeld te bellen in combinatie met een geschikte webcam.

Specificaties

MerkMicrosoft - LifeChat LX-6000
Aansluiting1 x USB
Kabellengte2.1 meter
ExtraVolumeregelaar
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie