Jack splitter - Stereo - OMTP - Tot 0.5 meter

Momenteel helaas uitverkocht
Jack - Y kabel
   
Type: 4-polig - OMTP,
Aansluiting 1: Jack 3.5mm 4-polig male,
Aansluiting 2: Jack 3.5mm stereo female,
Aansluiting 3: Jack 3.5mm microfoon female,
Verguld: Nee,
0.12 meter.
Productcode: 1193117
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,99Aantal 10-49: € 5,78Aantal 50-249: € 5,27Aantal 250+: € 4,79
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1193117
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met deze Delock Jack Splitter kunt u een headset aansluiten via een 3,5 mm stereo-aansluiting van uw computer of tablet. Sluit gewoon de connector van uw headset aan op de vrouwelijke poorten met kleurcodering van deze adapter. De Y-kabel heeft drie aansluitingen: een 4-polige jackaansluiting (male) en twee 3-polige jackaansluitingen (female) bestemd voor audio en microfoon. Alle drie de connectoren zijn 3,5 mm en de kabellengte is 12 cm. Deze jack splitter is ontwikkeld voor gebruik op de nieuwe mobiele telefoons, die voorzien zijn van een 4-polige jack aansluiting. Met deze mini stereostekker is het mogelijk om het signaal op te splitsen naar twee losse aansluitingen, zodat u een losse microfoon of een headset op uw smartphone of tablet kunt aansluiten.

OMTP en CTIA

Er zijn 2 soorten pinouts(pluggen) gangbaar bij telefoons en headsets. Namelijk de OMTP pinout en de CTIA/AHJ pinout. Beide pluggen zien er precies hetzelfde uit, namelijk een 4-polige 3,5 mm jack aansluiting, ook wel TRRS plug genoemd. Het verschil zit echter in de interne bedrading van de kabel. OMTP bestaat al veel langer en deze pinout is ooit bedoeld als standaard voor alle mobiele apparaten. Totdat Apple met de iPhone kwam en de interne bedrading aanpaste (massa- en microfoonsignaal zijn omgewisseld), wat vervolgens de CTIA/AHJ standaard werd. Gevolg was dat klanten van Apple alleen maar een originele headset konden gebruiken en headsets van andere merken ineens niet meer te gebruiken waren. Deze Delock Jack Splitter volgt de OMTP standaard pinout, dus checkt u goed of deze toepasbaar is op uw apparatuur.

Specificaties

Bij moderne notebooks zijn tegenwoordig vaak de 3,5 mm aansluitingen voor de luidsprekers en microfoon in een 4-pins jack aansluiting samengevoegd. Deze 3,5 mm splitkabel van Delock zorgt ervoor dat op de 4-pins jack aansluiting diverse apparaten met een normale 3,5 mm aansluiting gekoppeld kunnen worden. Op deze manier is het voor u mogelijk om een normale koptelefoon, microfoon of een headset aan te sluiten via deze adapterkabel. Bent u een Playstation-gebruiker? Weet dan dat deze kabel helaas niet geschikt is voor de Playstation 4.

Jack - Y kabel,
Type: 4-polig - OTMP,
Aansluiting 1: 4-polig 3.5mm jack Male,
Aansluiting 2: 3-polig 3.5mm jack Female (microfoon),
Aansluiting 3: 3-polig 3.5mm jack Female (audio),
Lengte: 12 cm,
Pin bezetting: 4 pin stereo jack male volgens OMTP standaard,
TRRS (punt > isolatie): Audio links – Audio rechts – AUX/MIC – GND.

Deze jack splitter wordt gebruikt op nieuwere mobiele telefoons die voorzien zijn van een 4 polige jack aansluiting. Met deze kabel is het mogelijk om het signaal op te splitsen naar twee losse microfoon/audio aansluitingen zodat u een losse microfoon of headset op het toestel kunt aansluiten. Deze kabel is niet geschikt voor de Playstation 4.


Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie