Headset - Gembird

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Gembird - GHS-01,
Aansluiting: 2 x 3.5 mm jack,
Kabellengte: 2 meter,
Extra: Volumeregelaar.
Productcode: 1683785
voorraad: 805
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1683785
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
Meer informatie over dit product

Bij het spelen van games gaat het om de complete beleving. Niet alleen het spel zelf, maar ook de actie en het geluid dragen bij aan de ervaring. Daarom moet het geluid ook goed te horen kunnen zijn zonder dat de gebruiker gestoord wordt door omgevingsgeluiden. Dat kan dan ook met de Gembird GHS-01 Gaming headset. Deze hoofdtelefoon is voorzien van twee oorschelpen die de oren compleet omklemmen en allebei een luidspreker voor het geluid bevatten. Met de microfoon kan de speler communiceren met andere spelers. De hoofdtelefoon is direct klaar voor gebruik en kan zonder software op een computer of spelcomputer worden aangesloten.

Technische specificaties

Om gebruik te kunnen maken van dit product zijn er aan de kabel, van 2 meter lengte, twee stekkers gemonteerd. Dit zijn een roze en een groene 3,5 millimeter jack stekker. De roze 3,5 millimeter jack stekker is bedoeld voor de 3,5 millimeter jack aansluiting voor een microfoon op een computer, laptop of spelcomputer. De groene 3,5 millimeter jack stekker zorgt voor de overdracht van de audio naar de luidsprekers in deze Gembird GHS-01 Gaming headset. Beide oorschelpen hebben een diameter van 40 millimeter en omsluiten de oren daarmee volledig.

Overige specificaties

Het volume van het geluid dat door de hoofdtelefoon wordt doorgezonden, kan worden geregeld met een volumeknop aan de zijkant. De microfoon kan in elke gewenste positie voor de mond worden geplaatst. Als er geen gebruik wordt gemaakt van de microfoon dan kan deze eenvoudig omhoog worden geschoven. De Gembird GHS-01 Gaming headset levert een krachtig en helder geluid. Door de praktische bediening van het apparaat met betrekking tot de volumeregeling en het gebruik van de microfoon is deze headset ideaal om gebruikt te worden tijdens lange gamesessies. De hoofdband is comfortabel en in formaat te verstellen. Ook de oorschelpen zijn voorzien van oorkussens zodat de hoofdtelefoon zonder veel moeite lange tijd gedragen kan worden.

Extra informatie

De speakers hebben een frequentiebereik van 20 Hertz minimaal tot en met 20.000 Hertz maximaal. De gevoeligheid van deze luidsprekers is 108 decibel en de impedantie is 32 ohm. Het totale gewicht van de headset is 220 gram. Het kussen op de hoofdband is uitgevoerd in de kleur rood. De rest van de hoofdtelefoon is gemaakt van kunststof in een zwarte kleur. Deze hoofdtelefoon is niet alleen geschikt voor het spelen van games op een computer of laptop, maar kan ook worden gebruikt voor spelcomputers en om muziek mee te beluisteren.

Specificaties

MerkGembird - GHS-01
Aansluiting2 x 3.5 mm jack
Kabellengte2 meter
ExtraVolumeregelaar
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie