Headset - In ear

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Bluetooth headset - Jabra Classic Conversatietijd: 9 uur
   
Merk: Jabra Classic,
Aansluitingen: Bluetooth
Gesprekstijd: 9 uur,
Standby tijd: 300 uur.
Productcode: 1396932
leverbaar: 3
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 44,99
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1396932
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 44,99
Meer informatie over dit product

Handsfree bellen is zeer eenvoudig als er gebruik wordt gemaakt van de Jabra Classic Bluetooth headset. Deze kan eenvoudig op een oor worden geplaatst en verbonden worden met een smartphone via Bluetooth. De oortelefoon is geschikt om mee te bellen zodat de gebruiker tijdens gesprekken zijn handen vrij kan houden. Deze uitvoering is zo ontworpen dat deze de hele dag gedragen kan worden. De eigenschappen van het toestel zorgen ervoor dat de batterij lang meegaat en dat het geluid glashelder wordt overgebracht.

Technische specificaties

Voor de verbinding met een smartphone wordt er gebruikgemaakt van bluetooth versie 4.0. De Jabra Classic kan tot wel 9 uur gebruikt worden om mee te bellen. De stand-by tijd, buiten het bellen om, is meer dan 300 uur dat overeenkomt met 9 dagen. Het opladen van de accu, die ingebouwd is, duurt 2 uur. De microfoon is uitgerust met eigenschappen die ervoor zorgen dat het geluid in HD-kwaliteit wordt doorgezonden. De daadwerkelijke kwaliteit van het geluid dat wordt opgenomen met de microfoon is wel afhankelijk van het apparaat waarmee de headset verbonden is. Naast bellen kan dit product van Jabra ook gebruikt worden om muziek te beluisteren vanaf het gekoppelde apparaat.

Overige specificaties

De Jabra Classic Bluetooth headset heeft een gewicht van slechts 10 gram. Hij is 9,7 millimeter diep, 15,9 millimeter breed en 46,9 millimeter hoog. De luidspreker die over het oor geplaatst wordt heeft een diameter van 11 millimeter. Op de headset is een indicator geplaatst om aan te geven hoeveel energie er nog in de accu is. Het opladen van de accu duurt ongeveer 2 uur en kan worden gedaan met de meegeleverde USB oplader. Aan de achterkant van het apparaat zijn volumetoetsen geplaatst om het geluid harder of zachter te zetten tijdens het gebruik.

Extra informatie

Dit toestel beschikt over de mogelijkheid om in slaapstand te gaan. Als het meer dan een uur niet verbonden is met een mobiel apparaat, dan gaat het in slaapstand. Door de knop aan de voorkant in te drukken, wordt het apparaat weer actief. Deze knop aan de voorkant is bedoeld voor het opnemen en beëindigen van een gesprek dat gehouden wordt via de headset. Een andere handige functie van deze uitvoering is de Jabra Assist App. Daarmee kan de gebruiker altijd op een kaart terugvinden waar de headset na het laatste gebruik is neergelegd zodat dit compacte apparaat niet kwijt kan raken.

Merk: Jabra Classic,
Aansluitingen: Bluetooth
Gesprekstijd: 9 uur,
Standby tijd: 300 uur.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie