Gaming headset - Thrustmaster

Merk: Thrustmaster - Y-300P,
Aansluiting: 1 x USB,
Kabellengte: 5.2 meter,
Extra: Volumeregelaar.
Productcode: 1372763

500
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 89,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1372763
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 89,99
Meer informatie over dit product

Een koptelefoon die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden, dat is de Thrustmaster Y-300P gaming headset. In de basis is dit apparaat ontworpen om gebruikt te worden tijdens het spelen van games. De headset is echter ook te gebruiken voor het luisteren van muziek, kijken van films of beeldbellen met programma’s zoals Skype. De microfoon zorgt voor een helder geluid en het apparaat is eenvoudig te koppelen aan een computer of spelcomputer. Daarvoor wordt een handleiding meegeleverd met instructies over het aansluiten en het gebruikmaken van het apparaat.

Technische specificaties

Deze hoofdtelefoon wordt aan een computer of spelcomputer gekoppeld met een USB-kabel. De kabel die daarvoor aan het apparaat gemonteerd is, heeft een lengte van maar liefst 5,2 meter. Aan de kabel is een afstandsbediening gemonteerd die gebruikt kan worden voor het instellen van het volume van de audio, de basversterking, bediening van de microfoon, demping van het geluid en nog meer. De microfoon kan in elke gewenste positie worden geplaatst en als deze niet gebruikt wordt kan hij eenvoudig omhoog worden geschoven. De Thrustmaster Y-300P gaming headset heeft twee luidsprekers met een diameter van 50 millimeter. Deze luidsprekers zijn in de oorschelpen gemonteerd met daaromheen comfortabele kussens. Zo kan de gebruiker optimaal genieten van het beste geluid.

Overige specificaties

De hoofdtelefoon is speciaal ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met een PlayStation 4 en PlayStation 3. Ondanks dat kan de Thrustmaster Y-300P gaming headset ook gebruikt worden voor andere apparaten met een USB-aansluiting zoals spelcomputers van andere merken, computers en laptops. De luidsprekers hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot en met 20.000 Hz. De kabel kan worden losgekoppeld van de afstandsbediening zodat de hoofdtelefoon ook op andere apparaten gebruikt kan worden. De microfoon van de headset is voorzien van ruisonderdrukking zodat onder andere storingen en omgevingsgeluid zoveel mogelijk gefilterd kunnen worden.

Extra informatie

Dankzij het ontwerp van de hoofdtelefoon en de oorschelpen kan het geluid met de beste kwaliteit ten gehore worden gebracht. De gebruiker kan zelf de instellingen aanpassen aan de toepassing waarvoor de hoofdtelefoon gebruikt wordt. Met de afstandsbediening kan niet alleen het volume maar ook de bas, de versterking en andere zaken worden geregeld. Deze headset is ontworpen en geproduceerd met een officiële Sony licentie en kan daardoor direct worden gebruikt op een PlayStation 4. Om gebruik te maken van dit apparaat op een PlayStation 3 moet er een RCA-splitter worden gekoppeld aan de hoofdtelefoon van Thrustmaster.

Specificaties

MerkThrustmaster - Y-300P
Aansluiting1 x USB
Kabellengte5.2 meter
ExtraVolumeregelaar
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie