Headset - Logitech

Merk: Logitech - H151,
Aansluiting: 1 x 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.8 meter,
Extra: Volumeregelaar.
Productcode: 1359370

10
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1359370
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 59,99Aantal 10-49: € 57,89Aantal 50-249: € 52,79Aantal 250+: € 47,99
Meer informatie over dit product

De Logitech H151 headset is een headset die gebruikt kan worden voor het beluisteren van muziek, om mee te gamen of om bijvoorbeeld een videochat mee te houden. De hoofdtelefoon is uitgerust met twee duidelijke luidsprekers die comfortabele oorkussens hebben. Ook is de hoofdtelefoon voorzien van een microfoon waarmee de gebruiker kan communiceren. Voor het aansluiten van het apparaat zijn geen drivers of software nodig. Na het aansluiten van de headset, kan deze direct gebruikt worden. De eigenschappen van de koptelefoon maken het product zeer geschikt om onder andere mee te bellen.

Technische specificaties

Aan de Logitech H151 headset zijn twee speakers en een microfoon bevestigd. De luidsprekers hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot en met 20.000 Hz. Het frequentiebereik van de microfoon aan dit apparaat ligt tussen de 100 Hz en 6500 Hz. De gevoeligheid van de speakers is 122 decibel met een impedantie van 22 ohm. De gevoeligheid van de microfoon is -44 decibel. Het aansluiten van de hoofdtelefoon gaat met een kabel van 1,8 meter lengte. Deze kabel heeft twee stekkers die gebruikt worden voor de input en output van audio. Voor de input is de kabel uitgerust met een roze 3,5 millimeter jackstekker en voor de output met een groene 3,5 millimeter jackstekker.

Overige specificaties

Aan de kabel is ook een volumeregelaar gemonteerd. Met dit onderdeel kan het geluid op de speakers harder of zachter worden gezet. Met een knopje op de regelaar is het ook mogelijk om het geluid volledig te dempen. De hoofdband die de beide luidsprekers aan elkaar verbindt, is in formaat te verstellen. Op die manier kan elke gebruiker deze hoofdtelefoon op zetten. De microfoon is voorzien van ruisonderdrukking om ervoor te zorgen dat audio op de beste manier en zonder storingen kan worden overgebracht.

Extra informatie

Het totale gewicht van deze headset is 80 gram. De hoofdtelefoon kan gebruikt worden zonder dat daarvoor software geïnstalleerd hoeft te worden. Er wordt ook een handleiding meegeleverd die uitleg geeft over het gebruik en het aansluiten van het apparaat. De headset is geschikt om mee te gamen, te bellen, opnames te maken of kan gebruikt worden voor beeldbellen samen met een webcam. Het geluid wordt in kraakhelder stereo ten gehore gebracht aan de gebruiker. Het volume kan eenvoudig naar wens worden ingesteld met de regelaar die aan de kabel gemonteerd is. Als de microfoon niet gebruikt wordt, dan kan deze omhoog worden geschoven.

Specificaties

MerkLogitech - H151
Aansluiting1 x 3.5mm jack
Kabellengte1.8 meter
ExtraVolumeregelaar
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie