Headset - On ear

Momenteel helaas uitverkocht
Hoofdtelefoon - On Ear Extra: Microfoon en 5.1 surround
Headset  - On ear
Headset  - On ear
Headset  - On ear
   
Aansluiting: 2 x 3.5 mm jack,
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 2 meter,
Extra: 5.1 Surround sound.
Productcode: 1344498
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 19,99
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1344498
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Games spelen is pas compleet als het geluid ook goed ervaren kan worden. Daarvoor kan de Gembird MHS-5.1-001 hoofdtelefoon dan ook zeer goed gebruikt worden. Deze headset is voorzien van twee luidsprekers in comfortabele oorschelpen. De hoofdband waaraan deze luidsprekers gemonteerd zijn, kan eenvoudig in elk gewenst formaat worden gesteld. De microfoon die aan deze headset gemonteerd is, zorgt ervoor dat gebruikers met alle eenvoud kunnen communiceren met medespelers. Het geluid is dan ook kraakhelder en van de beste kwaliteit. Dit artikel kan ook gebruikt worden om mee te bellen via een internetverbinding of voor bijvoorbeeld een videochat.

Technische specificaties

De Gembird MHS-5.1-001 hoofdtelefoon is aan een computer of spelcomputer te koppelen met de 2 meter lange aansluitkabel. De kabel is voorzien van een USB 2.0 stekker aan het uiteinde. Deze stekker wordt gebruikt om zowel het geluid voor de luidsprekers (input) als het geluid van de microfoon (output) naar de computer of laptop te sturen. De microfoonarm is in elke gewenste positie te verstellen zodat de gebruiker. Als de microfoon niet gebruikt wordt, dan kan deze eenvoudig omhoog worden geschoven boven de hoofdband. Aan de USB-kabel is een afstandsbediening gemonteerd die gebruikt kan worden voor het regelen van het volume.

Overige specificaties

Deze hoofdtelefoon heeft twee luidsprekers die audio in stereo laten klinken. Virtueel wordt er voor een 5.1 Surround sound gezorgd met een meerdimensionale beleving. De luidsprekers hebben een frequentiebereik van minimaal 20 Hz en maximaal 20.000 Hz. De impedantie is 32 ohm en de geluidsgevoeligheid is 105 decibel. De oorschelpen waar de luidsprekers van de Gembird MHS-5.1-001 hoofdtelefoon in geplaatst zijn, hebben een diameter van 4 centimeter en zijn voorzien van comfortabele kussens. De headset wordt geleverd met software voor het gebruik, maar kan ook aangesloten worden zonder dat de software hoeft te worden geïnstalleerd. Als de computer of laptop voorzien is van een recent besturingssysteem zoals Windows 7, Windows 8.1 of Windows 10, dan zal het apparaat de headset zelf herkennen en instellen voor gebruik.

Extra informatie

De hoofdtelefoon is uitgevoerd in de kleuren zwart en rood. Het apparaat heeft een breedte van 7,5 centimeter, is 22 centimeter hoog en 19 centimeter diep. Het totale gewicht van de headset is 0,3 kilogram. De headset verbruikt zelf een vermogen van 105 milliwatt maximaal. Dit apparaat wordt geleverd inclusief software die gebruikt kan worden om de functies van het apparaat optimaal te benutten. Het artikel kan ook gebruikt worden zonder installatie van de software.

- 5.1-kanaals USB headset met microfoon
- Draaibare microfoonarm
- In-line volumebediening
- Comfortabele oorkussens en verstelbare hoofdband
- Aansluiting: USB 2.0
- Audio: Virtueel 5.1 geluid
- Speaker diameter: 40 mm
- Impedantie: 32 Ohm
- Frequentiebereik: 20-20000 Hz
- Gevoeligheid: 105 dB ± 3 dB
- Kabellengte: 2.0 m

Let op: wanneer u deze headset wenst te gebruiken in combinatie met een Playstation 4, Xbox of Nintendo Switch dient u onderstaande bij te bestellen.
- Jack splitter kabel

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie