Jack splitter - Stereo - CTIA - Tot 0.5 meter

Momenteel helaas uitverkocht
Jack splitter kabel - Microfoon en audio o.a. geschikt voor: Apple Iphone/iPad, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch
   
Type: 4-polig - CTIA,
Aansluiting 1: 4-polig 3.5mm jack male,
Aansluiting 2: 3-polig 3.5mm jack female (microfoon),
Aansluiting 3: 3-polig 3.5mm jack female (audio),
Lengte: 30 cm,
o.a. geschikt voor: Apple Iphone/iPad, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch.
Productcode: 1289845
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1289845
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Goobay jack splitter kabel 0.3 meter is uitermate geschikt om apparaten met een 4-polige 3.5 mm jack-ingang te verbinden met twee andere audioapparaten, zoals een aparte microfoon en hoofdtelefoon. Dit kan handig zijn als u veel games speelt en u bijvoorbeeld maar één 3.5 mm ingang heeft maar toch een opnameapparaat wilt aansluiten om commando’s en andere dingen naar je medespelers te roepen. Of als u muzikant bent en gewoon een stevig kabeltje zoekt dat het altijd doet, betaalbaar en robuust is.

Hoe werkt het?

Plug de mannelijke 3.5 mm connector in een toegang van bijvoorbeeld uw laptop, tablet, iPhone (althans, de iets oudere iPhones omdat de nieuwe geen 3.5 mm audio-input meer hebben), Playstation 4, of Xbox One. Aan de andere zijde van de Goobay jack splitter kabel 0.3 meter zitten twee vrouwelijke ingangen, eentje rood en eentje groen. Dit zijn vrouwelijke 3-polige 3.5 mm ingangen. Hierin kunt u bijvoorbeeld een headset of externe microfoon op aansluiten. Op deze manier hoeft u dus maar één 3.5 mm input te hebben om twee extra (audio)apparaten aan te sluiten. U splitst dus als het ware het audiosignaal, zodat u er een microfoon en oordopjes of koptelefoon op kunt aansluiten.

Alles wordt steeds kleiner

Alle apparaten worden steeds kleiner. Dat is handig, maar de makers moeten dan wel concessies doen. Welke eigenschappen nemen we mee en welke laten we achterwege? Laptops met een 3-polige 3.5 mm aansluiting zijn er vrijwel niet en dus biedt de Goobay jack splitter kabel 0.3 meter uitkomst als u toch een aparte opnemer en een headset met uw laptop wilt verbinden. Plug de mannelijke connector in uw computer, of bijvoorbeeld uw gameconsole, en u heeft er direct twee vrouwelijke 3.5 mm toegangen bij. Hierin kunt u dus moeiteloos een microfoon of koptelefoon in pluggen, of allebei. Let er alleen wel op dat de mantel van de mannelijke 3.5 mm connector wat breder is dan de normale audio-aansluiting van een iPhone en iPad. Qua werking maakt dit niks uit, maar het kan soms lastig zijn om uw iPhone-hoesje er overheen te doen.

Jack - Y kabel,
Type: 4-polig - CTIA,
Aansluiting 1: 4-polig 3.5mm jack Male,
Aansluiting 2: 3-polig 3.5mm jack Female (microfoon),
Aansluiting 3: 3-polig 3.5mm jack Female (audio),
Lengte: 30 cm.
o.a. geschikt voor Apple Iphone/iPad, Playstation 4 en Xbox One.


Deze jack splitter wordt gebruikt op Apple telefoons en tablets die voorzien zijn van een 4 polige jack aansluiting. Ook Lenovo laptops met één headset aansluiting gebruiken vaak deze pinbezetting. Met deze kabel is het mogelijk om het signaal op te splitsen naar twee losse microfoon/audio aansluitingen zodat u een losse microfoon of headset op het toestel kunt aansluiten. o.a. geschikt voor Apple Iphone, iPad Lenovo laptops, Sony Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Let op; de mantel achter de 3.5mm jack aansluiting is breder dan de standaard iPhone/iPad hoofdtelefoonaansluiting. Past mogelijk niet met alle hoesjes en covers.

Pin bezetting: 4 pin stereo jack male volgens CTIA standaard
TRRS (punt > isolatie): Audio links – Audio rechts – GND - AUX/MIC

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie