Headset - 2x jack - Gembird

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Gembird - MHS-001,
Aansluiting: Bedraad 2x 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.45 meter,
Extra: Volumeregelaar.
Productcode: 1267063
voorraad: 1.245
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1267063
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,99
Meer informatie over dit product

Een praktische koptelefoon met een microfoon die goed gebruikt kan worden tijdens het gamen, dat is de Gembird MHS-001 hoofdtelefoon. Dit product is zo ontworpen dat het comfortabel gedragen kan worden en in elke gewenste grootte kan worden ingesteld. De microfoon maakt het mogelijk om tijdens het gamen te communiceren met medespelers en de luidsprekers leveren een zuiver geluid voor beide oren. De hoofdtelefoon is direct klaar voor gebruik en hoeft enkel te worden aangesloten op de daarvoor bestemde aansluitingen van een computer.

Technische eigenschappen

Deze Gembird MHS-001 hoofdtelefoon is voorzien van een kabel met een lengte van 1,8 meter. Aan het uiteinde van deze kabel zijn twee stekkers gemonteerd. Dit zijn twee 3,5 millimeter jackstekkers voor de input en output. Beide stekkers gaan op de daarvoor bestemde aansluitingen in een computer. De oorschelpen zijn comfortabel en groot. Daardoor heeft de gebruiker weinig last van omgevingsgeluiden tijdens het gebruik. De microfoon kan in elke gewenste stand voor de mond worden geplaatst en het volume kan met een schakelaar aan de kabel worden geregeld. De hoofdband is voorzien van een zacht gedeelte en kan in elke gewenste grootte worden afgesteld.

Overige eigenschappen

Het frequentiebereik van de luidsprekers op de hoofdtelefoon ligt tussen de 20 Hertz en 20.000 Hertz. De geluidsgevoeligheid is 105 Decibel en de impedantie is 32 Ohm. Het totale gewicht van de hoofdtelefoon, inclusief de kabel, is 200 gram. De oorschelpen waar de luidsprekers van de Gembird MHS-001 hoofdtelefoon in verwerkt zijn hebben een diameter van 40 millimeter. Doordat er gebruik wordt gemaakt van 2 luidsprekers kan er een stereo geluid worden geleverd aan beide kanten. De microfoon kan naar wens worden afgesteld voor gebruik. Wordt deze niet gebruikt, dan kan deze eenvoudig omhoog worden geschoven boven de koptelefoon. Het volume van het geluid kan met de draaiknop die aan de kabel gemonteerd is worden geregeld.

Extra informatie

Dit product is direct klaar voor gebruik. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd om dit product te kunnen gebruiken. De gebruiker hoeft enkel de 3,5 millimeter microfoonstekker, de roze stekker, in de roze aansluiting te steken en de groene 3,5 millimeter jackstekker voor het geluid in de aansluiting die daarvoor bedoeld is. Dit product is voornamelijk geschikt om gebruikt te worden voor het spelen van games en voor het beluisteren van muziek. Met de ingebouwde microfoon kan de gebruiker dan communiceren met medespelers.

Specificaties

MerkGembird - MHS-001
AansluitingBedraad 2x 3.5mm jack
Kabellengte1.45 meter
ExtraVolumeregelaar
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie