Gaming headset - ASUS

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Asus - Cerberus,
Aansluiting: 2 x 3.5 mm jack,
Kabellengte: 2.5 meter,
Extra: Volumeregelaar.
Productcode: 1266174
€ 69,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1266174
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 69,99
Meer informatie over dit product

Gamingheadset met grote 60 mm neodymium magneetdrivers - Ontwikkeld voor pc-gaming en voor gebruik met mobiele apparaten

- Grote 60 mm neodymium magneetdrivers zorgen voor een bijzonder intense bas en de ultieme onderdompeling in het spel
- Compatibel met pc , Mac en smartphones en tablets voor gaming en mobiel entertainment
- Ontwerp met dubbele microfoon: afneembare microfoonarm voor duidelijkere communicatie in het spel en geïntegreerde microfoon voor onderweg
- Comfortabele oorkussens van 100 mm bieden optimale geluidsisolatie voor een ongestoorde gaming- en geluidservaring

. storingsvrij geluid voor elk scenario
Overwinning-hongerige gamers hebben zegevierende apparatuur nodig - daarom is de ASUS CERBERUS zo ontwikkeld dat het de gebruiker helpt om in elk scenario te winnen. Het is ook ideaal voor dagelijks gebruik met mobiele apparaten. Sluit de ASUS CERBERUS gewoon aan op uw desktop-pc, laptop, smartphone of tablet en ervaar eersteklas, gedetailleerd geluid en intense bas overal en altijd.

Grote 60 mm drivers gemaakt van neodymiummagneet
Intense bas en ultieme onderdompeling in het spel

Met de ASUS CERBERUS leer je de indrukwekkende prestaties van de 60 mm neodymium magneetdrivers kennen. De bijzonder intense bas laat je volledig opgaan in het spel. Zo hoor je elk schot in het spel en kun je bij elke stap precies zien wanneer je tegenstanders in de buurt zijn. Als je niet speelt, kun je live liedjes of soundtracks van films met de ASUS CERBERUS net zo levensecht of ruimtelijk ervaren als in het stadion en profiteren van de heldere en duidelijke stemreproductie tijdens het chatten.

Compatibel met pc's en Mac-computers ...

De ASUS CERBERUS is compatibel met verschillende apparaten. De 1,2 m lange aansluitkabel wordt aangevuld met een 1,3 m lange verlengkabel inclusief een Y-splitter met aparte aansluitingen voor koptelefoon en microfoon. Het resultaat is een optimale compatibiliteit en een totale kabellengte van 2,5 m. De afneembare microfoonarm is ook perfect voor in-game communicatie en zorgt ervoor dat je altijd optimaal gehoord kunt worden.

... evenals smartphones en tablets

Dankzij de geïntegreerde microfoon is de ASUS CERBERUS ook ideaal om onderweg smartphones en tablets te gebruiken. U steekt eenvoudig de vierpolige 3,5 mm-stekker in het mobiele apparaat en u kunt onderweg chatten met vrienden en familie. De ervaring van de ASUS-ontwikkelaars heeft ook aangetoond dat een kabellengte van 1,2 m optimaal is voor mobiel gebruik - knopen en kabelwarboel behoren tot het verleden!
Ook in een ongestoorde game- en geluidservaring

De ASUS CERBERUS is uitgerust met lederen kussens van 100 mm met een polyurethaancoating, die niet alleen bijzonder robuust zijn, maar ook effectieve geluidsbescherming bieden. Zo kun je jezelf optimaal onderdompelen in het spel of de muziek zonder gestoord te worden door de buitenwereld. Bovendien biedt de ASUS CERBERUS langdurig comfort dankzij de ademende kussens en de geoptimaliseerde elasticiteit van de hoofdband.

Let op: wanneer u deze headset wenst te gebruiken in combinatie met een Playstation 4, Xbox of Switch dient u onderstaande bij te bestellen.
- Jack splitter kabel

Specificaties

MerkAsus - Cerberus
Aansluiting2 x 3.5 mm jack
Kabellengte2.5 meter
ExtraVolumeregelaar
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie