Headset - In ear

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Bluetooth headset - Jabra BT2045 Conversatietijd: 8 uur
   
Merk: Jabra BT2045,
Aansluitingen: Bluetooth
Gesprekstijd: 8 uur,
Standby tijd: 300 uur.
Productcode: 1248547
voorraad: 44
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 24,99
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1248547
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 24,99
Meer informatie over dit product

Met een bluetooth headset is het zeer eenvoudig om overal en altijd gebruik te maken van handsfree bellen. Zo ook met de Jabra BT2045 bluetooth headset. Deze hoofdtelefoon is ontworpen om mee te bellen maar kan ook gebruikt worden voor het beluisteren van muziek of voor spraakbediening. Het apparaat heeft een ingebouwde accu die lange tijd meegaat een eenvoudig op te laden is. Door de eigenschappen van de microfoon en de luidspreker wordt het geluid met de beste kwaliteit overgebracht naar de gebruiker. Het ontwerp en het gewicht van de oortelefoon maken dat deze comfortabel gedragen kan worden.

Technische specificaties

Om verbinding te kunnen maken met een smartphone of een tablet wordt er gebruikgemaakt van bluetooth versie 2.1. De ingebouwde accu kan worden opgeladen met een meegeleverde kabel. Als de accu volledig is opgeladen dan heeft deze uitvoering een gesprekstijd tot wel 8 uur. Buiten gebruik gaat het apparaat in stand-by en kan de accu tot wel 300 uur mee gaan. Met een led lampje wordt op de Jabra BT2045 Bluetooth headset de status van de verbinding aangegeven. Als de headset eenmaal verbonden is met een smartphone, dan kan er door middel van automatische pairing telkens opnieuw contact worden gemaakt.

Overige specificaties

De Jabra BT2045 is bedoeld om met alle gemak mee te bellen. Het apparaat wordt geleverd met een comfortabele haak die ervoor zorgt dat het stevig aan het oor blijft zitten. Deze kan ook van het apparaat worden afgehaald. Het is mogelijk om de hoofdtelefoon op beide oren te dragen. Doordat de speaker in de oorschelp wordt geplaatst, worden achtergrondgeluiden en ruis zoveel mogelijk gefilterd. Met het apparaat kan een telefoongesprek worden aangenomen, beëindigd, afgewezen en is het mogelijk om gebruik te maken van spraakbesturing.

Extra informatie

Afhankelijk van het merk en type van de gekoppelde telefoon is dit apparaat ook geschikt om te gebruiken voor het aanroepen van apps zoals Siri en Google Now. Deze uitvoering wordt verder compleet geleverd met een handleiding en een kabel voor het opladen van de accu. Er is geen volumeknop aanwezig. Het volume van de microfoon en de luidspreker moeten geregeld worden via de gekoppelde smartphone. De gevoeligheid van is -5 decibel en het totale gewicht van de headset is slechts 10 gram. Door het compacte ontwerp merkt de gebruiker dan ook weinig van het toestel.

Bluetooth Headset,
Merk: Jabra BT2045,
Type: Mono,
Gesprekstijd: 8 uur,
Verbinding: Bluetooth,

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie