Headset - Logitech

Merk: Logitech - H340,
Aansluiting: 1x USB,
Kabellengte: 1.8 meter.
Productcode: 1232301

20
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 99,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1232301
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 99,99Aantal 10-49: € 96,49Aantal 50-249: € 87,99Aantal 250+: € 79,99
Meer informatie over dit product

Geen gedoe met software installeren of extra kabels, gewoon gebruiken waarvoor een headset bedoeld is. Dat kan met de Logitech H340 headset. Deze hoofdtelefoon van Logitech is eenvoudig aan een computer, laptop of spelcomputer te koppelen met een USB-stekker. Het apparaat zal de headset vervolgens zelf herkennen waardoor er direct gebruik van kan worden gemaakt. Deze versie beschikt over een geluidsisolerende microfoon die achtergrondgeluiden filtert en lever helder geluid via de luidsprekers. De hoofdband is eenvoudig te verstellen zodat de koptelefoon op elk hoofd past.

Technische eigenschappen

Om gebruik te kunnen maken van de Logitech H340 headset wordt het toestel aan een computer, laptop of spelcomputer verbonden. Daarvoor beschikt deze uitvoering over een kabel met een lengte van 1,8 meter die voorzien is van een USB-stekker. Deze stekker zorgt ervoor dat zowel het geluid voor de speakers, de output, als het geluid van de microfoon, de input, van en naar het hostapparaat gestuurd kunnen worden. Een ideaal toestel om mee te bellen via het internet of om te gebruiken voor gaming dus. De speakers zijn voorzien van kussens zodat de oren comfortabel aanvoelen tijdens lang gebruik van het apparaat. Wordt er geen gebruikgemaakt van de microfoon, dan kan deze eenvoudig worden ingeklapt.

Overige eigenschappen

Dit product van Logitech heeft twee speakers die geluid in stereo uitzenden. Het frequentiebereik van deze luidsprekers ligt tussen de 20 Hertz en 20.000 Hertz. Het frequentiebereik van de microfoon ligt tussen de 100 Hertz en 16.000 Hertz. De gevoeligheid van de koptelefoon is 115 decibel en van de microfoon is dat -42 decibel. Aansluiten is eenvoudig met de USB kabel en kan zonder software te installeren. Bij de headset wordt een handleiding met instructies voor het aansluiten en het gebruik meegeleverd. De kleur van het apparaat is zwart en het materiaal is kunststof.

Extra informatie

Deze hoofdtelefoon van Logitech heeft een totaal gewicht van 100 gram. De breedte van het apparaat is 175 millimeter, de hoogte is 160 millimeter en de diepte is 60 millimeter. Dit artikel is ideaal voor het beluisteren van muziek, het kijken van films, het spelen van games of om mee te bellen via internet. Door de eigenschappen van de hoofdtelefoon is het mogelijk om het geluid kraakhelder te horen en door te geven via de microfoon. De headset kan gebruikt worden op laptops of computers die beschikken over een Microsoft Windows of Apple Mac OS besturingssysteem. Nadat het apparaat is aangesloten zal de hoofdtelefoon automatisch worden herkend.

Specificaties

MerkLogitech - H340
Aansluiting1x USB
Kabellengte1.8 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie