Bluetooth headset - Plantronics

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Plantronics - Voyager Legend,
Aansluiting: Bluetooth
Gesprekstijd: 7 uur,
Standby tijd: 264 uur.
Productcode: 1230520
€ 99,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1230520
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 99,99Aantal 10-49: € 96,49Aantal 50-249: € 87,99Aantal 250+: € 79,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Een professionele headset met de eigenschap om lange tijd te kunnen bellen, dat is de Plantronics Voyager Legend Bluetooth headset. Deze uitvoering is handsfree te gebruiken en kan met bluetooth eenvoudig worden gekoppeld aan een smartphone of tablet. Het apparaat is zo ontworpen dat het comfortabel gedragen kan worden voor langere tijd. De ingebouwde accu kan worden opgeladen met de meegeleverde kabel en gaat lange tijd mee. De microfoon en de luidsprekers zijn zo ontworpen dat achtergrondgeluiden en ruis zoveel mogelijk worden gefilterd.

Technische specificaties

De Plantronics Voyager Legend Bluetooth headset wordt verbonden aan een smartphone of een tablet met bluetooth. De verbinding die gelegd wordt, kan gebruikt worden over een afstand van 10 meter. Op de smartphone die gekoppeld is, kan de gebruiker de status van de accu van het apparaat zien. Als de batterij moet worden opgeladen dan kan dat met de meegeleverde micro-USB-kabel. Het opladen van de accu duurt dan ongeveer 1,5 uur. Een volle accu kan 7 uur gebruikt worden om mee te bellen en kan tot 264 uur mee gaan in stand-by modus. De accu is een Lithium-ion Polymeer batterij.

Overige specificaties

In het apparaat zijn 3 microfoons geplaatst die ruis en wind kunnen onderdrukken. Om dat mogelijk te kunnen maken, maakt de Plantronics Voyager Legend ook gebruik van Smart Sensor technologie. Zodra de headset wordt opgezet reageren de ingebouwde sensoren. Daardoor is het zeer eenvoudig om een gesprek aan te nemen of te weigeren. Dit kan gedaan worden met spraakbesturing. Door “Answer” te zeggen kan een gesprek worden aangenomen. Het commando “Ignore” zorgt ervoor dat een gesprek geweigerd wordt. Op de hoofdtelefoon zijn handige knoppen geplaatst voor de bediening. Daarmee kan onder andere het volume worden geregeld en kunnen andere functies worden gebruikt.

Extra informatie

Hoe het apparaat gekoppeld en gebruikt kan worden, valt te lezen in de handleiding. Bij deze uitvoering worden een universele oplader geleverd, een USB-kabel, een auto-oplader en siliconen oordopjes met schuimrubberen hoesjes. Het gewicht van de headset is slechts 18 gram en door het compacte ontwerp kan het apparaat met alle gemak comfortabel gedragen worden voor een langere tijd. Door een speciale coating wordt het beschermd tegen vocht zoals regen en zweet. De oplaadkabel die gebruikt kan worden voor het opladen van de batterij klikt eenvoudig vast door middel van een magnetische koppeling aan de achterkant.

Specificaties

MerkPlantronics - Voyager Legend
AansluitingBluetooth
Gesprekstijd7 uur
Standby tijd264 uur
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie