Headset - Logitech

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Logitech - H390,
Aansluiting: 1x USB,
Kabellengte: 2.4 meter,
Extra: Volumeregelaar.
Productcode: 1216408
voorraad: 2
€ 99,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1216408
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 99,99Aantal 10-49: € 96,49Aantal 50-249: € 87,99Aantal 250+: € 79,99
Meer informatie over dit product

Een headset moet van degelijke kwaliteit zijn, gebruikt kunnen worden voor het beluisteren van audio en voor het doorzenden van geluid via een microfoon. De Logitech H390 headset is een hoofdtelefoon die aan al deze eisen voldoet. Dit artikel is eenvoudig in gebruik, voorzien van de nodige eigenschappen die de kwaliteit van het geluid voor de input en output ondersteunen en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo is het onder andere mogelijk om dit apparaat te gebruiken voor bellen via internet, kijken van films, luisteren van muziek of spelen van games.

Technische specificaties

Voor de aansluiting van het apparaat wordt er gebruikgemaakt van een USB-stekker. Deze stekker is verbonden aan een kabel met een lengte van 2,4 meter en verzorgt de audio in de richting van de luidsprekers en het geluid dat afkomstig is vanaf de microfoon. De microfoon van de Logitech H390 headset beschikt over ruisonderdrukking. Daarmee worden achtergrondgeluiden gefilterd tijdens het gebruik. Wordt de microfoon niet gebruikt, dan kan deze eenvoudig naar boven worden gedraaid. De luidsprekers zijn voorzien van zachte oorkussens die een comfortabel gevoel tijdens het gebruik geven. Ook de hoofdband voelt comfortabel aan door de zachte voering.

Overige specificaties

De hoofdtelefoon kan eenvoudig van formaat wijzigen door de hoofdband te verstellen. De luidsprekers hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot 20.000 Hz. De gevoeligheid van de speakers is 94 decibel met een impedantie van 32 ohm. De microfoon heeft een gevoeligheid van -17 decibel. De computer waarop de Logitech H390 headset met de USB-kabel wordt aangesloten moet voorzien zijn van een Microsoft Windows, Apple Mac OS of Google Chrome besturingssysteem. De hoofdtelefoon zal dan na de koppeling automatisch herkend worden door het apparaat. De USB-kabel kan worden gebruikt op een USB 1.1, 2.0 of 3.0-aansluiting.

Extra informatie

Aan de kabel waarmee het artikel aan een apparaat gekoppeld wordt, is een volumeregelaar gemonteerd. Met dit onderdeel kan het geluid van de speakers harder of zachter worden gezet. De hoofdtelefoon heeft een hoogte van 20 centimeter, is 24,5 centimeter breed en 7,2 centimeter diep. Het totale gewicht van het apparaat is slechts 197 gram. Dit product kan goed gebruikt worden voor verschillende soorten toepassingen zoals beeldbellen, bellen via internet, muziek luisteren, films kijken en videochat. Als de aangesloten computer beschikt over 1 van de eerdergenoemde besturingssystemen dan zal de hoofdtelefoon automatisch worden herkend. Voor het verstellen van de hoofdtelefoon kan de hoofdband uit elkaar worden bewogen.

Specificaties

MerkLogitech - H390
Aansluiting1x USB
Kabellengte2.4 meter
ExtraVolumeregelaar
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie