Headset - On ear

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Hoofdtelefoon - On ear Kabellengte: 1.2 meter
Headset  - On ear
   
Aansluiting: 2 x 3.5 mm jack,
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 1193655
leverbaar: 279
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,99Aantal 10-49: € 5,78Aantal 50-249: € 5,27Aantal 250+: € 4,79
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1193655
Meer informatie over dit product

Een eenvoudige headset zonder al te veel onnodige functies. Dat is de BasicXL headset roze. Dit apparaat is handig in gebruik en kan dienen voor het beluisteren van muziek, bellen via internet of het houden van een videochat in combinatie met een geschikte webcam. De hoofdtelefoon is eenvoudig aan te sluiten en direct klaar voor gebruik. De hoofdband die over het hoofd geplaatst wordt, kan indien nodig in het gewenste formaat worden afgesteld. De microfoon zorgt ervoor dat de gebruiker helder en duidelijk kan communiceren met andere personen. Voor het aansluiten van deze hoofdtelefoon is geen software nodig.

Technische specificaties

Het apparaat wordt aan een computer, laptop of ander apparaat verbonden met een kabel die een lengte van 1,2 meter heeft. Voor de input en output van audio zijn twee afzonderlijke stekkers aan de kabel gemonteerd. Dit zijn een roze 3,5 millimeter jackstekker die gebruikt wordt voor de microfoon en een groene 3,5 millimeter jackstekker die bedoeld is voor de luidsprekers. De microfoon van de BasicXL headset roze kan door de gebruiker eenvoudig worden versteld in een gewenste positie. Wordt de microfoon niet gebruikt, dan kan deze naar boven gedraaid worden. De luidsprekers hebben beiden comfortabele kussens zodat de oren niet veel last ervaren als de hoofdtelefoon voor langere tijd gebruikt wordt.

Overige specificaties

Het volume van de BasicXL headset roze kan door de gebruiker eenvoudig worden geregeld. Hiervoor is een regelaar aan de kabel gemonteerd waarmee het geluid harder en zachter kan worden gezet. De microfoon van deze hoofdtelefoon van het merk BasicXL heeft een frequentiebereik van 30 Hz tot 16.000 Hz en een gevoeligheid van 58 decibel. De beide luidsprekers hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot en met 20.000 Hz en een gevoeligheid tot 105 decibel. De impedantie van de luidsprekers is 32 ohm. Het gewicht van de hoofdtelefoon is in totaal 46 gram.

Extra informatie

Wie gebruik wil maken van dit apparaat heeft geen software nodig. De microfoon en de luidsprekers worden met de daarvoor bestemde 3,5 millimeter jackstekkers aangesloten op aansluitingen die daarvoor bedoeld zijn. De hoofdband kan in formaat worden gewijzigd zodat elke gebruiker deze hoofdtelefoon kan gebruiken. Via deze website wordt ditzelfde product ook verkocht in de kleuren groen en blauw. Een ideaal apparaat om te gebruiken op kantoor, thuis of in een callcenter. Door de eigenschappen van de headset kan deze comfortabel voor een langere periode achtereenvolgend worden gebruikt zonder dat de gebruiker daar last van krijgt.

Deze stereo headset levert een goede geluidskwaliteit. De hoofdband is verstelbaar waardoor de headset op ieder hoofd past. De oorkussentjes zijn zacht en comfortabel.

• Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz
• Speaker impedantie: 32 Ohm
• Speaker sensitiviteit: 105 dB
• Aansluitingen: 2x 3.5mm jack stereo male
• Uitgang: Stereo
• Microfoon: Ja
Kabellengte: 1.2 meter.
• Gewicht: 46 g
• Microfoonsensitiviteit: 58 dB ± 2 dB
• Microfoonfrequentie: 30 Hz – 16 kHz

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie