Headset - Nedis

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Nedis - HS1B,
Aansluiting: Bedraad 2x 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 1193654
voorraad: 1.329
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1193654
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
Meer informatie over dit product

Een headset van goede kwaliteit die eenvoudig te gebruiken is. Dat is de BasicXL headset blauw. Deze hoofdtelefoon is eenvoudig te verstellen van formaat door de hoofdband en de zijkanten uit te schuiven. Aan beide kanten is een luidspreker geplaatst die over de oren worden gezet. Met de microfoon is het mogelijk om geluid op te nemen. Deze hoofdtelefoon is zeer handig om gebruik te worden tijdens een videochat, om mee te bellen via internet of om games mee te spelen. Het apparaat is direct klaar voor gebruik en kan zonder software worden aangesloten op elk apparaat met de juiste aansluitingen.

Technische specificaties

Daarvoor is de BasicXL headset blauw uitgerust met een kabel die 1,2 meter lang is. Aan deze kabel zitten aan het uiteinde twee stekkers gemonteerd. Dit zijn een roze en een groene 3,5 millimeter jackstekker. De groene stekker wordt aangesloten op een 3,5 millimeter jackaansluiting voor audio en de roze stekker is bedoeld voor de microfoon. Deze microfoon is eenvoudig te verstellen en kan, als deze niet gebruikt wordt, omhoog gedraaid worden. De luidsprekers zijn voorzien van comfortabele kussens zodat deze goed op de oren van de gebruiker geplaatst kunnen worden.

Overige specificaties

Aan de kabel van de BasicXL headset blauw is ook een regelaar voor het volume gemonteerd. Met een schuifknop kan het geluid van de luidsprekers harder of zachter worden gezet. De speakers hebben een gevoeligheid van 105 decibel en een impedantie van 32 ohm. Het frequentiebereik van de luidsprekers is 20 Hertz tot 20.000 Hz. Omdat er twee luidsprekers zijn, wordt het geluid in stereo overgebracht. De microfoon heeft een frequentiebereik van 30 Hertz tot en met 16.000 Hertz. De gevoeligheid van de microfoon is 58 decibel. De hoofdtelefoon kan na het maken van de verbinding direct worden gebruikt. Installeren van software is niet nodig.

Extra informatie

Deze headset heeft een gewicht van slechts 46 gram en is eenvoudig te gebruiken. De gebruiker kan de grootte van de hoofdband veranderen door de zijstukken uit elkaar te schuiven. Hierdoor is het artikel geschikt voor iedereen. Deze hoofdtelefoon wordt verkocht in de kleur blauw en is via de website ook te verkrijgen in de kleuren groen en roze. Een ideale headset om mee te bellen via de computer, muziek te beluisteren of games mee te spelen. De hoofdtelefoon is ook geschikt voor gebruik op kantoor of in een callcenter waar veelvuldig gebeld moet worden.

Specificaties

MerkNedis - HS1B
AansluitingBedraad 2x 3.5mm jack
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie