Headset - Nedis

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Nedis - HS1G,
Aansluiting: Bedraad 2x 3.5mm jack,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 1193653
voorraad: 678
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1193653
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
Meer informatie over dit product

Een headset moet in de basis eenvoudig te gebruiken zijn en ervoor zorgen dat de gebruiker het geluid goed kan horen. Dat kan met de BasicXL headset groen dan ook zeer goed. Deze hoofdtelefoon is eenvoudig in formaat te verstellen en beschikt ook over een microfoon. Daarmee kan de gebruiker bijvoorbeeld bellen, een videochat houden of geluidsopnames maken. De hoofdtelefoon is eenvoudig te koppelen aan een computer of laptop en het volume van de luidsprekers kan worden bediend met de schakelaar die aan de draad gemonteerd is. Dit product is direct klaar voor gebruik en is te gebruiken zonder dat er software voor nodig is.

Technische eigenschappen

De oorschelpen worden bedekt door de luidsprekers die aan weerszijden van de BasicXL headset groen geplaatst zijn. Deze speakers hebben lichte kussentjes die het dragen van de hoofdtelefoon zo comfortabel mogelijk maken. De microfoon die aan de headset zit, is door de gebruiker in elke gewenste stand te plaatsen zodat er goed in gesproken kan worden. Wordt de microfoon niet gebruikt, dan kan deze omhoog geschoven worden. Aansluiten van het apparaat gaat met behulp van de kabel die een lengte van 1,2 meter heeft. Aan het eind van deze kabel zijn twee stekkers voor de verbinding met een apparaat gemonteerd.

Overige eigenschappen

Deze stekkers zijn allebei een 3,5 millimeter jackstekker. De groene stekker wordt aangesloten op een poort voor audio en de rode 3,5 millimeter stekker is bedoeld voor het aansluiten van de microfoon van de BasicXL headset groen. De luidsprekers leveren gezamenlijk een stereogeluid. Het frequentiebereik van deze speakers ligt tussen de 20 Hertz en 20.000 Hertz. De gevoeligheid van de luidsprekers is 105 decibel met een impedantie van 32 ohm. De microfoon heeft een frequentiebereik van 30 Hertz tot 16.000 Hertz. Dit onderdeel van de headset heeft een gevoeligheid van 58 decibel.

Extra informatie

Het gewicht van het apparaat is 46 gram. Voor het gebruik van de hoofdtelefoon hoeft de gebruiker enkel de beide 3,5 millimeter jack stekkers in de daarvoor bestemde aansluitingen te plaatsen. Het is niet nodig om software te installeren voor het gebruik. Met de volumeregelaar die aan de kabel voor de connectie gemonteerd is, is het mogelijk om het geluid voor de luidsprekers harder of zachter te zetten. Deze headset wordt ook verkocht in de kleuren blauw en roze en is een ideaal artikel om gebruik te worden op kantoor, in een callcenter of thuis voor het beluisteren van bijvoorbeeld muziek.

Specificaties

MerkNedis - HS1G
AansluitingBedraad 2x 3.5mm jack
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie