Headset - On ear

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Koptelefoon - On ear Kabellengte: 2.1 meter
Headset  - On ear
   
Merk: Eminent - EM3563,
Aansluiting: 2 x 3.5 mm jack,
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 2.1 meter.
Productcode: 1164843
voorraad: 1.151
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,99Aantal 10-49: € 5,78Aantal 50-249: € 5,27Aantal 250+: € 4,79
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1164843
Meer informatie over dit product

Mensen die veel gebruikmaken van een telefoon voor bijvoorbeeld het werk, kunnen prima uit de voeten met de Eminent EM3563 hoofdtelefoon met microfoon. Deze headset kan worden gebruikt om mee te bellen, om muziek mee te luisteren of om een videochat mee te houden in combinatie met een webcam. De hoofdtelefoon is eenvoudig te gebruiken en kan zonder software worden aangesloten op een computer of een daarvoor geschikte telefoon. De luidsprekers worden op de oren geplaatst nadat de hoofdband in het gewenste formaat is ingesteld. De microfoon kan vervolgens in elke gewenste positie voor de mond worden geplaatst.

Technische specificaties

Deze Eminent EM3563 hoofdtelefoon met microfoon heeft een kabel met een lengte van 2,1 meter. Aan deze kabel zijn twee 3,5 millimeter jack stekker gemonteerd. De ene stekker is bedoeld voor de input van geluid, de andere stekker is bedoeld voor de output van geluid. Omdat er twee luidsprekers aan de koptelefoon gemonteerd zijn wordt het geluid in stereo doorgegeven. De microfoon is van het type High Performance en biedt de gebruiker de mogelijkheid om geluid met hoge kwaliteit door te geven of op te nemen. Het is mogelijk om op het apparaat zelf het volume voor het geluid over de luidsprekers te regelen.

Overige specificaties

De luidsprekers hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot en met 20.000 Hz. De gevoeligheid van deze luidsprekers is 101 decibel. De microfoon heeft een gevoeligheid van maximaal 58 decibel. Dit product kan eenvoudig in gebruik worden genomen. Hiervoor hoeft de gebruiker enkel de twee 3,5 millimeter jack stekkers aan de 2,1 meter lange kabel in de daarvoor bestemde aansluitingen te plaatsen. De headset kan dan direct worden gebruikt voor programma’s zoals Skype, games en andere applicaties. De headset is licht van gewicht en de hoofdband is eenvoudig in elk gewenst formaat voor het hoofd aan te passen.

Extra informatie

Deze headset wordt geleverd met een garantie van 5 jaar. Het volume van het geluid over de luidsprekers kan eenvoudig worden ingesteld. Daarvoor is aan de kabel een schakelaar gemonteerd waarmee het volume tijdens het gebruik kan worden geregeld. De microfoon aan de hoofdtelefoon is flexibel. Dit maakt het mogelijk om deze door de gebruiker eenvoudig in een andere positie te plaatsen als dat gewenst is. De kwaliteit van de gesprekken die met dit product worden gehouden, is afhankelijk van het systeem dat gebruikt wordt en de snelheid van de internetverbinding.

Merk: Eminent - EM3563,
Aansluiting: 2 x 3.5 mm jack,
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz,
Kabellengte: 2.1 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie