2.5" harde schijf opbergdoos

Momenteel helaas uitverkocht
Opbergdoos voor 2.5 inch harde schijf Stapelbaar
   
Merk: Icy Box,
Type: 2.5",
Capaciteit: 1 harde schijf,
Aantal: 1,
Extra: Stapelbaar.
Productcode: 1349746
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 5,99
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1349746
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Icy Box 2,5 inch harde schijf opbergdoos is een handige doos die u kunt gebruiken voor het opbergen van een harde schijf met een 2,5 inch formaat. Deze opbergdoos is gemaakt van kunststof en wordt per stuk verkocht. Dit product is zo ontworpen dat een harde schijf met een formaat van 2,5 inch perfect kan worden opgeborgen. Door de vormgeving aan de buitenzijde van de doos kunnen meerdere exemplaren van dit product op elkaar worden gestapeld zodat u op deze manier eenvoudig ruimte kunt besparen. De doos is transparant en eenvoudig te gebruiken. Een Icy Box 2,5 inch harde schijf opbergdoos is geschikt voor het opslaan van harde schijven en SSD schijven met een 2,5 inch formaat van nagenoeg elk merk en type.

Overige informatie

Dit opbergmiddel zorgt ervoor dat vuil, stof en spatwater geen invloed kunnen hebben op de harde schijf die u tijdelijk wilt opslaan. De Icy Box 2,5 inch harde schijf opbergdoos is transparant en biedt ruimte aan een harde schijf met een maximale dikte van 9,5 millimeter. De doos kan eenvoudig worden gebruikt. u hoeft deze enkel te openen voor het plaatsen van de harde schijf om deze vervolgens te sluiten voor de bescherming van de hardware. Als er meerdere van deze artikelen aangeschaft worden dan heeft u de mogelijkheid om ze eenvoudig op elkaar te stapelen voor het besparen van ruimte.

Gebruik deze opbergdozen om uw harde schijven veilig op te bergen en te beschermen tegen vervuiling en spatwater. De dozen zijn makkelijk stapelbaar, om ruimte te besparen.

Specificaties
• Merk: Icy Box,
• Type: 2.5",
• Capaciteit: 1 harde schijf,
• Aantal: 1,
• Materiaal: Kunststof,
• Kleur: Transparant,
• Geschikt voor: Schijven tot een dikte van 9.5 mm,
• Extra: Stapelbaar.

Andere producten in deze categorie
Hangslot - 50mm Padlock 50mm CI € 4,99 € 2,99
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie