USB harde schijf behuizing - 2.5"

Momenteel helaas uitverkocht
USB 2.0 Harde schijf behuizing - 2.5 inch SATA Max. capaciteit: 1 TB
USB harde schijf behuizing - 2.5
USB harde schijf behuizing - 2.5
   
Merk: Sweex,
Aansluiting intern: SATA II male,
Aansluiting extern: USB 2.0 mini B female,
Max. overdrachtssnelheid: 480 Mb/s,
Voeding: Busvoeding.
Productcode: 1054807
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 11,24
€ 14,99 € 11,24 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1054807
Meer informatie over dit product

Met een externe behuizing en een harde schijf kunt u uw data overal mee naar toe nemen. Dat kan goed van pas komen als u bijvoorbeeld vaak op verschillende locaties werkt of vaak data mee moet nemen van A naar B. Met de Sweex USB 2.0 harde schijf behuizing 2,5 inch SATA II heeft u eenvoudig de mogelijkheid om een 2,5 inch harde schijf van nagenoeg elk merk en type mee te nemen en te gebruiken met een USB kabel. Bij deze behuizing ontvang u dan ook twee USB 2.0 A naar USB mini kabels voor de aansluiting. De harde schijf wordt in de behuizing gemonteerd en aangesloten met een SATA II aansluiting.

Technische gegevens

Het is mogelijk om een 2,5 inch harde schijf met een maximale opslagcapaciteit van 1 terabyte in de Sweex USB 2.0 harde schijf behuizing 2,5 inch SATA II te monteren. Deze behuizing wordt met een USB 2.0 kabel aan een computer of laptop gekoppeld en kan daardoor gegevens verwerken met een maximale snelheid van 480 Mbit per seconde als de computer ook beschikt over een USB 2.0 aansluiting. Bij gebruik van een USB 1.1 poort is de snelheid voor gegevensoverdracht maximaal 12 Mbit per seconde. De Sweex USB 2.0 harde schijf behuizing 2,5 inch SATA II biedt het gemak van extra schijfruimte en kan gebruikt worden voor het maken van back-ups.

Sweex HDD-behuizing voor 2,5" SATA II harde schijven. De HDD-behuizing kan worden aangesloten via 2.0 USB. Dit maakt het makkelijker om data over te zetten van de ene pc naar de andere. Met deze Sweex-behuizing heeft u ook de mogelijkheid om wat extra schijfruimte aan te maken, bijvoorbeeld voor de back-ups

Inclusief aansluitkabel 2x USB A > Mini USB,
Maximale harde schijf capaciteit: 1 TB.

Andere producten in deze categorie
Hangslot - 50mm Padlock 50mm CI € 4,99 € 2,99
Klantenservice & Informatie