Inbussleutel - Torx set

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 153
€ 5,29 (Incl. BTW)
Productcode: 1061265
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,29Aantal 10-49: € 5,10Aantal 50-249: € 4,66
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Koop  1 Artikel  voor € 5,29
Meer informatie over dit product

In veel gevallen is het handig om altijd het juiste gereedschap bij de hand te hebben. Waar er in het verleden voornamelijk gebruik werd gemaakt van schroeven en bouten die voorzien waren van een kop voor een platbek- of een kruiskopschroevendraaier, wordt er tegenwoordig veel vaker gebruik gemaakt van torx-schroeven. Deze bieden de mogelijkheid om meer grip te hebben tijdens het vastdraaien en zorgen ervoor dat de kop van de schroef minder snel kapot gedraaid wordt. Een ander voordeel is dat dit type schroef door gebruik van deze vorm snel los te draaien is. Met de 9-delige torx-inbussleutelset hebt u altijd het juiste gereedschap bij de hand voor het vastdraaien of losmaken van dit type schroeven.

Technische eigenschappen

Deze set bestaat uit 9 inbussleutels die elk een ander formaat bitje hebben. De sleutels worden bij elkaar gehouden door een handige houder. Hierin zijn de 9 inbussleutels vastgeklemd en op volgorde van grootte gesorteerd. Alle sleutels hebben een lang en een kort deel en zijn dus, zoals gangbaar is, in een L-vorm vervaardigd. Aan beide uiteinden van deze L-vorm is een torx-bitje gemaakt. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld het lange gedeelte als hefboom te gebruiken wanneer u met het korte deel van de sleutel een schroef wilt vastdraaien.

Overige eigenschappen

De inbussleutels in deze set zijn geschikt voor het vastdraaien en losmaken van torx-schroeven in verschillende maten. De 9 exemplaren zijn geschikt voor de maten: T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40, T45 en T50. De kunststof houder waarin de sleutels geplaatst zijn bestaat uit twee delen die dichtgeklapt kunnen worden. De sleutels worden in deze houder vastgeklemd en bieden de gebruiker de mogelijkheid om altijd de juiste maat sleutel te kunnen gebruiken.

Extra informatie

Deze set is alleen geschikt om gebruikt te worden in combinatie met torx-schroeven van de eerder genoemde afmetingen. Voor het gebruik van andere typen met een zeshoekige schroefkop dient een standaard inbussleutelset gebruikt te worden. Dit type inbussleutel wordt ook wel een hex-inbussleutel genoemd vanwege de zeshoekige vorm. De sleutels zijn gemaakt van hoogwaardig gereedschapsstaal waardoor ze een lange levensduur hebben. Deze set is geschikt voor professioneel en thuisgebruik, en is een must have voor een complete gereedschapskist.

Specificaties

Inbussleutels
ExtraMet houder
TypeTorx
Aantal9-delig
MatenT10 - T15 - T20 - T25 - T27 - T30 - T40 - T45 en T50
Productcode: 1061265
Andere producten in deze categorie
Bekijk alle aanbiedingen
E27 led lamp
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 6,99
Digitale thermometer
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 2,99