Overige Producten 
Kabels 
Account  

Robot

Sorry, de pagina die je zoekt kan helaas niet gevonden worden.

 
 

Door deze ontbrekende pagina te melden kun je ons helpen om de gebruikerservaring van Allekabels.nl nog verder te optimaliseren.

Wellicht is de informatie die u zoekt te vinden op een van de volgende pagina's

Allekabels, veel meer dan alleen kabels!

Wat heb je nodig om een (eenvoudige) robot te bouwen?

Wat hebt u nodig om zelf een simpele robot te bouwen? Dat is geheel afhankelijk van uw eigen technische vaardigheden en hoeveelheid geduld. Wilt u snel klaar zijn of wilt u het liefst zelf bouwen, zelf uitzoeken en maakt het niet zoveel uit hoeveel tijd het gaat kosten? Voor de beginners en jonge kinderen zijn er de zogeheten kits of systemen. Bijvoorbeeld in de vorm van een stoere terreinwagen of een enge spin. Snel effect gegarandeerd! Vaak zijn er ook meerdere manieren om het object in elkaar te zetten zodat het spel niet snel verveelt. Voor de meer gevorderde bouwer zijn ook alle onderdelen los te kopen. Voor iedereen is er wel een robot bouwpakket te vinden dat aan de eisen voldoet om snel mee aan de slag te gaan.

Wat kost een beginnerspakket?

Hoe groot, hoe complex en technisch wilt u de robot maken? Hoeveel armen en benen moeten er kunnen bewegen? Een misschien is het wel leuk als er naast de terreinwagen nog gerobotiseerde soldaten en dieren rondlopen? Of een reuzespin die de wereld overneemt… Gebruik uw fantasie! Een goede basis voor een starterspakket is bijvoorbeeld een systeem met 2 poten dat u verder kunt uitbreiden met extra poten of een beweegbare arm. Of u vult het pakket aan met een stemvervormer of een zender met app voor smartphone besturing. U kunt het met extra functionaliteiten uiteraard zo goedkoop en zo duur maken als u zelf wenst. Kortom: snuffel eens door ons assortiment robot onderdelen en stel zelf uw ideale robot samen.

Programmeren van een robot voor beginners

(Robots) programmeren is een belangrijke vaardigheid voor kinderen en zal in de toekomst naast het leren van Engels steeds meer gevraagd worden. Trendwatchers zien programmeren als de taal van de toekomst. Is dat nu moeilijk? In principe niet. Wat cool is aan coderen is dat je meteen ziet of het goed gegaan is. Programmeer je de robot om zijn rechterarm te strekken, maar doet hij dat met z’n linkerarm dan weet je dat er iets mis is gegaan. De meeste systemen maken gebruik van chips die voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk zijn. Spelenderwijs leert het kind hoe op de microcontroller sensoren, motoren of led lampjes aan te sluiten.

Ideeën

Het leukste aan zelf een robot bouwen is natuurlijk dat ie ook echt iets kan. Bijvoorbeeld iets schoonmaken of koffie halen. Of als spionagecamera op een geheime missie gaan. In ieder geval moet het bouwsel in beweging kunnen komen. Op internet zijn talloze ideeën te vinden, u hoeft maar op “zelf robot maken” te googelen en u ziet hoe u van een robot een afwasborstel maakt. Of andersom. Een starterspakket zoals van robot ALLBOT is een leuke cadeautip voor vaders en opa’s. Denk aan een model met voelsprieten die hindernissen detecteert en te programmeren is met diverse bewegingen. Dat kan zelfs met een robot zender voor smartphone. Houd de hond of kat maar even uit de buurt…, of misschien vindt die het ook wel heel gezellig.

Uw robot online kopen

Een robot koopt u online bij Allekabels, wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie