DSL kabel RJ11 - RJ45 - 1 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
DSL kabel,
Type: 4-aderig Plat,
Aansluiting 1: RJ11 Male,
Aansluiting 2: RJ45 Male,
1 meter.
Productcode: 1181334
voorraad: 513
€ 2,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1181334
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,99Aantal 10-49: € 2,89Aantal 50-249: € 2,63Aantal 250+: € 2,39
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,99
Meer informatie over dit product

Een vaste telefoon wordt aan het contact aangesloten met behulp van een kabel. Vaak wordt er daarvoor gebruik gemaakt van een zogenaamde RJ11-aansluiting. Dit is een compact type dat voorzien is van 4 connectoren voor de koppeling. Veel telefoons hebben echter ook beschikking over een RJ45-aansluiting. Deze aansluiting wordt ook gebruikt voor het aansluiten van een netwerkkabel op bijvoorbeeld een computer. Om de connectie te kunnen maken tussen een RJ11- en een RJ45-aansluiting kan er gebruik worden gemaakt van de RJ11- naar RJ45-DSL-kabel (1 meter).

Technische eigenschappen

Dit product is voorzien van 2 stekkers aan de uiteinden van het snoer. De ene is een compacte RJ11-stekker die voorzien is van 4 connectoren. De andere is een gelijkaardige versie, alleen dan een stukje groter. Dit is een RJ45-stekker die beschikking heeft over 8 connectoren. Voor het gebruik van dit product zijn er in de RJ45-versie slechts 4 connectoren in gebruik. Dit komt doordat de kabelkern bestaat uit 4 aders voor het doorvoeren van data. De pinbezetting van de RJ45-connector heeft een connectie met een ader op de pinnen 3 tot en met 6.

Overige eigenschappen

Met deze RJ11- naar RJ45-DSL-kabel (1 meter) is het mogelijk om een telefoon met een netwerkaansluiting, aan te sluiten op een DSL-verbinding. Het is ook mogelijk om een telefoon met een RJ11-aansluiting te koppelen aan een netwerk. Op deze manier kan er gebruik worden gemaakt van digitaal bellen over een netwerk. Dit artikel is eenvoudig te gebruiken en hoeft voor de verbinding alleen in de daarvoor bestemde aansluitingen te worden geplaatst. Beide stekkers zijn voorzien van vergulde connectoren om de kwaliteit van de verbinding te bevorderen.

Extra informatie

De beide stekkers zijn ook voorzien van een trekontlasting. Zodra ze in een poort worden geplaatst, klikken deze vast. Dit zorgt ervoor dat de kabel niet uit de aansluiting schiet als er onverhoopt aan wordt getrokken. Om te ontkoppelen kan het lipje aan de bovenkant van de stekker worden ingedrukt. Dit lipje zorgt ervoor dat de koppeling gezekerd is. Zodra de klikbeveiliging wordt ingedrukt kan één van beide connectoren uit de poort worden gehaald. Dit product is geschikt voor gebruik in combinatie met een digitale telefoon die aangesloten kan worden op een bekabeld netwerk.

Specificaties

DSL kabel
Type4-aderig Plat
Aansluiting 1RJ11 Male
Aansluiting 2RJ45 Male
1 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie