Kabels 
Overige Producten 
Account  

Draadloze Muis

Gerelateerde Categorieën

Kijk: zonder snoertjes!

Een draadloze muis geeft u alle bewegingsvrijheid. Waar u vroeger beperkt werd door een stoffig muisballetje of onhandig snoer, zijn muizen tegenwoordig een stuk gebruiksvriendelijker. De balletjes hebben bij optische muizen plaatsgemaakt voor optische sensors en bij laser muizen door lasers. Verder is de muis standaard voorzien van een handig scrollwieltje. De ontwerpen zijn ergonomischer geworden en ook zijn snoeren nu niet meer nodig om uw muis te kunnen bedienen. Een draadloos signaal van uw muis naar een klein plugje in uw USB aansluiting is voldoende om met uw muis te kunnen werken.

Welke draadloze muis moet u kiezen?

Inmiddels zijn draadloze apparaten zelden duurder dan een type met een snoer. Qua kosten maakt de keuze dus geen verschil. Wel moet u letten op de soort draadloze verbinding. U kunt kiezen tussen bluetooth en RF (Radio Frequency). Tablets en notebooks ondersteunen bluetooth vaak standaard. U heeft dan geen USB adapter of aparte software driver nodig. Dit is bij een tablet en smartphone ook niet mogelijk. Verder kunt u letten op het aantal bedieningselementen dat een muis heeft. Hoewel 2 knoppen en een scrollwiel voldoende zijn, zijn 4 knoppen soms handig als u bepaalde functies vaak gebruikt en graag direct bij de hand heeft. Ook is een scrollwiel dat doorscrollt handig bij grote documenten. Voor wat betreft merken heeft Allekabels een ruime keuze, zodat u ook uw favoriete design bij ons kunt kopen.

Gamers hebben zo hun voorkeuren

Wie games speelt met een muis, heeft met beweging en precisie te maken. De mate van nauwkeurigheid wordt aangegeven in DPI (dots per inch). Voorbeeld: Een muis ingesteld op 1200 DPI verplaatst de cursor 1200 pixels op het scherm wanneer u de muis 1 inch verplaatst op uw bureau. Een hoge DPI betekent ook meer snelheid. Voor meer precisie kan de DPI laag worden ingesteld. Of uw muis instelbaar is, ziet u eraan of er een DPI switch aan boord is.

Draadloze muizen en bijbehorende apparatuur

Misschien wilt u naast een draadloze muis ook wel een draadloos toetsenbord aanschaffen. Dan heeft Allekabels dé oplossing voor u: in ons assortiment vindt u ook handige sets bijvoorbeeld van Logitech, waarin zowel een draadloze muis als een draadloos toetsenbord zit. Bent u op zoek naar meer draadloze apparatuur? Ook voor draadloze audio en nog veel meer innovatieve producten, bent u bij Allekabels aan het juiste adres.

Uw draadloze muis kopen

Of u nu een draadloze muis wilt kopen of een volledig draadloze set van muis en toetsenbord zoekt, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Heeft u vragen over het installeren van een draadloze muis? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Allekabels is bereikbaar tot 21 uur. Indien u voor 22 uur bij ons online bestelt, heeft u bij voldoende voorraad uw draadloze muis morgen al in huis! Bestel en betaal veilig online.

Klantenservice & Informatie