Digitaal coaxiaal kabel - 10 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: Tulp male,
Aansluiting 2: Tulp male,
Afscherming: Tweevoudig,
Verguld: Ja,
10 meter.
Productcode: 1081233
voorraad: 146
€ 11,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1081233
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 11,99Aantal 10-49: € 11,57Aantal 50-249: € 10,55Aantal 250+: € 9,59
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 11,99
Meer informatie over dit product

Met de Digitaal coaxiale kabel 10 meter verbindt u simpel twee audioapparaten met elkaar. Dit kunnen verschillende soorten apparaten zijn, variërend van een soundbar tot aan een receiver. De mannelijke tulp-connectoren plugt u in de audio-poort van uw toestellen en er zal direct een koppeling tussen beiden worden gemaakt. Deze audiokabel is tevens van uitmuntende kwaliteit door zijn dubbele afscherming en het feit dat de connectoren verguld zijn. Dit laatste zorgt ervoor dat de contacten niet zullen oxideren. Met een lengte van 10 m heeft u tevens veel vrijheid met betrekking tot de afstand tussen de te koppelen toestellen. Het betreft een coax RG-59/U specificatie.

Toslink en RCA

Dit zijn twee typen digitale audiokabels, maar wat is nu precies het verschil? Toslink-snoeren en de bijbehorende pluggen zijn optisch. Het signaal wordt door een glasvezelkabel verwerkt. Een RCA, coaxkabel genaamd, verstuurd de gegevens die erdoor gaan door middel van een elektrisch signaal. Dit is het grote verschil met een Toslink-audiokabel. De kwaliteit van het geluid zal bij allebei de soorten goed zijn, daar zit vrij weinig verschil in.

Verbindingen maken

Met deze Digitaal coaxiale kabel 10 meter kunt u een heleboel audioapparaten met elkaar verbinden. U kunt dan denken aan Blu-ray spelers, Cd-spelers, Dvd-spelers, decoders, stereo-installaties, homecinema-systemen, soundbars en meer. Het koppelen gaat eenvoudig door de ene mannelijke RCA-connector in een toestel naar keuze te pluggen en de andere in een ander apparaat. Dit specifieke snoer kan audiosignalen in stereo verwerken, dus 2-kanaals, maar ook signalen die meerdere kanalen gebruiken, zoals Dolby Digital en DTS. U heeft met deze Digitaal coaxiale kabel 10 meter dus altijd perfect geluid, of dat nu tijdens het gamen is, tijdens een film of serie of met regulier televisiekijken.

Specificaties

Aansluiting 1Tulp male
Aansluiting 2Tulp male
AfschermingTweevoudig
VerguldJa
10 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie