Tulp Kabel

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: Tulp male,
Aansluiting 2: Tulp male,
Afscherming: Tweevoudig,
Verguld: Nee,
2 meter.
Productcode: 1077531
voorraad: 536
€ 4,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1077531
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 4,99
Meer informatie over dit product

Met een digitale coaxkabel is het mogelijk om audio van de beste kwaliteit van het ene naar het andere apparaat te verzenden. De HQ AVK 238-200 digitale coaxkabel van 2 meter is voorzien van een tulpstekker aan elk uiteinde die kan worden gebruikt voor de koppeling met een tulpaansluiting. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om een apparaat als een DVD-speler, televisie of Blu-ray speler voor audio of video aan te sluiten op een geluidsinstallatie of surround set. Het snoer heeft een comfortabele lengte van 2 meter en is van de beste kwaliteit.

Technische eigenschappen

Voor de verbinding van twee apparaten is deze digitale coaxkabel voorzien van een mannelijke tulpstekker aan de beide uiteinden. Deze tulpstekkers of RCA-stekkers zijn verguld zodat er goed contact kan worden gemaakt met de aansluiting. Het product heeft een diameter van 5,8 millimeter en is voorzien van een dubbele afscherming. De kern wordt beschermd door een mantel van zwart PVC die doorloopt tot de stekkers. Deze kabel is van het type RG-59/U en is daardoor geschikt voor het verzenden van een audiosignaal of van een videosignaal.

Overige eigenschappen

Dit product is universeel en geschikt om aangesloten te worden op apparaten van elk merk en type. Deze apparaten moeten daarvoor wel de beschikking hebben over een tulpaansluiting voor het verzenden of het ontvangen van een video- of audio-signaal. Het signaal dat over dit product gestuurd kan worden kan zowel analoog als digitaal zijn. De impedantie van de kabel is 75 ohm en de capaciteit is 20pF / ft. De connectoren zijn minder vatbaar voor corrosie omdat deze verguld zijn.

Extra informatie

Omdat audiosignalen en videosignalen vaak gebruik maken van meerdere aansluitingen, is het in sommige gevallen ook noodzakelijk dat er meerdere exemplaren worden gekocht. Het is bijvoorbeeld mogelijk om deze kabel éénmaal te bestellen voor de aansluiting van een videosignaal en tweemaal voor de aansluiting van audio in stereo waarbij er voor de linker en rechter audiokanaal een aparte kabel wordt gebruikt. Dit product is verder niet gebonden aan een specifiek merk en kan gebruikt worden op elk apparaat met een tulp- oftewel RCA-connectie. Voor apparaten met een ander type aansluiting kan een omvormer of verloopstekker worden gekocht.

Specificaties

Aansluiting 1Tulp male
Aansluiting 2Tulp male
AfschermingTweevoudig
VerguldNee
2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie