Draadloze deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 150 meter
   
Merk: Honeywell - DC313NDE,
Extra: Melding d.m.v. licht en met deursensor,
Aantal melodieën: 1,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 4x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 150 meter.
Productcode: 1532712
voorraad: 12
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 119,00
€ 153,99 € 119,00 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1532712
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 119,00
Meer informatie over dit product

Met de Honeywell DC313NDE draadloze deurbel weet u altijd precies wanneer iemand uw huis binnenkomt of verlaat. Dit intelligente deurbelsysteem is uitgerust met een deursensor die via de ActivLink™ technologie aan de deurbelkit is gekoppeld. Dit product weet precies wanneer de deur geopend of gesloten wordt en stuurt een seintje naar de ontvangstmodule. U kunt er ook voor kiezen om de Honeywell DC313NDE draadloze deurbel en bijbehorende sensor te verbinden met uw Honeywell alarmsysteem. De drukknop en de sensormodule werken beiden via een CR2032-batterij, deze ontvangt u samen met de onderdelen. Voor de speaker dient u zelf vier AA-batterijen aan te schaffen.

Wireless bereik

Omdat de Honeywell DC313NDE draadloze deurbel via een innoverende technologie werkt, ontvangt de luidsprekerbox op 150 meter afstand van de deurdrukker nog steeds signalen. Wanneer u met activiteiten in of om huis bezig bent, kunt u de ontvanger gewoon met u meenemen. Op deze manier hoeft u zelfs wanneer u weet dat er een pakketje bezorgt wordt, niet de hele tijd bij de deur in de buurt te blijven. Let er wel op dat dikke muren en deuren obstakels kunnen vormen voor de draadloze verbinding.

Geluid

Indien u boven in de studiekamer aan het werk bent zal u alsnog horen wanneer er beneden aangebeld wordt. Met een maximaal volume van 84dB is de beltoon namelijk op 80 meter afstand nog goed hoorbaar. Uiteraard kunt u via de volumeregeling het geluid harder of zachter zetten, zodat u niet opschrikt wanneer de bel ineens klinkt terwijl u rustig een documentaire aan het kijken bent. Deze deurbelset komt met zes digitaal verbeterde melodieën. Dankzij de ledverlichting krijgt u ook altijd een visuele melding wanneer er iemand op de stoep staat. Het is dus geen probleem als u zich in een luidruchtige omgeving bevindt, want zelfs met achtergrondgeluid weet u wanneer het tijd is op de voordeur te openen.Specificaties:

Type Deurbel
Kleur Wit
Apparaat eigenschappen Stroomverzorging Drukknop 1x CR2032 (3V) batterij, Deurbel 4 x LR6 (AA) 1,5V (niet inbegrepen), Deur- en raamsensor: 1x CR2032 (3V) batterij
Apparaat/ type Aantal zenders 1
Aantal ontvangers 1
Verbindingssoort Draadloos
Draadloos Bereik 150 m
Functies LED-verlichting
Beltonen Aantal 1
Geluidsterkte 84 dB

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie