Draadloze deurbel

Momenteel helaas uitverkocht
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 150 meter
   
Merk: Perel - EDPTW,
Extra: Extra beldrukker,
Aantal melodieën: 32,
Voeding beldrukker: 1 x CR2032-batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 1 x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 150 meter.
Productcode: 1531331
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 19,99Aantal 10-49: € 19,29Aantal 50-249: € 17,59Aantal 250+: € 15,99
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1531331
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Woont u in een appartementencomplex of deelt u een pand met meerdere bedrijven? Dan is de Perel draadloze deurbel met extra beldrukker ideaal om te gebruiken in uw gebouw. De ene beldrukker kunt u buiten ophangen bij de voordeur, terwijl u de tweede belknop naast uw eigen deur kunt monteren of naast de deur van uw kantoor. Dit maakt het extra veilig: u kunt bezoekers zo namelijk binnenlaten in twee stappen. Deze handige deurbelmodule bestaat niet alleen uit twee beldrukkers (inclusief CR2032-batterijen), maar ook een slimme ontvanger. Deze werkt op een AA-batterij, die niet wordt meegeleverd. Bent u op zolder aan het klussen of heeft u een meeting in een ander deel van het pand? Dan kunt u met de ontvanger toch de deur in de gaten houden.

Zelflerend deurbelsysteem

De Perel draadloze deurbel met extra beldrukker heeft daarnaast een behoorlijk bereik van 150 meter. Belangrijk om te weten: eventuele obstakels, zoals plafonds en muren, kunnen het bereik iets beïnvloeden. Tevens is dit deurbelsysteem zelflerend. Dit betekent dat u door middel van vooraf ingestelde codes kunt zorgen dat u de beldrukkers en het ontvangstapparaatje binnen een handomdraai met elkaar verbindt en installeert. Deze codes zorgen er ook voor dat dit systeem niet stoort met een vergelijkbare deurbelmodule die misschien bij uw buren hangt. Bij dit apparaatje hoeft u niet bang te zijn dat u vastzit aan een vervelend belgeluid dat u of uw collega’s van uw werk houdt. In plaats daarvan heeft u keuze uit ruim 32 verschillende deurbelmelodieën, waardoor u altijd iets kunt kiezen dat past.

Beschermingsnorm

De beldrukkers vallen onder beschermingsnorm IP 44. IP staat voor Ingress Protection en geeft aan in hoeverre elektrische apparaatjes, zoals de belknoppen, zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf. Dit kunnen weersinvloeden zijn, maar ook aanraking van voorwerpen zoals gereedschap of een vinger. IP 44 wil zeggen dat de knoppen zowel stof- als waterdicht zijn en ook tegen aanraking kunnen van middelgrote voorwerpen. U kunt de belknoppen dus gerust buiten installeren.

Specificaties
• draadloos: ja
• bereik: 150 m (in open veld)
• zelflerend: ja
• aantal drukknoppen: 2
• aantal melodieën: 32
• IP-norm (drukknop): IP 44

voeding:
o drukknop: 1 x CR2032 (meegelev.)
o ontvanger: 230 VAC

Andere producten in deze categorie
Draadloos DCF weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie