Draadloze deurbel

Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 150 meter
   
Merk: Perel - EDKM1,
Aantal melodieën: 32,
Voeding beldrukker: Kinetisch (zonder batterij),
Voeding ontvanger: 3 x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 150 meter.
Productcode: 1531327

497
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 19,99Aantal 10-49: € 19,29Aantal 50-249: € 17,59Aantal 250+: € 15,99
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1531327
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 19,99
Meer informatie over dit product

De Perel draadloze deurbel heeft u binnen een handomdraai geïnstalleerd. Dit deurbelsysteem bestaat uit een losse ontvanger die werkt op drie AA-batterijen (deze zijn niet meegeleverd) en een stijlvolle beldrukker die kinetisch werkt, dus zonder batterij. Kinetisch wil zeggen dat de beldrukker de druk van uw vinger omzet in energie. In dit geval zorgt dit ervoor dat de bel afgaat. U hebt dus niet te maken met een ingewikkelde bedrading, maar kunt beide apparaatjes vrijwel direct in gebruik nemen. Deze deurbelmodule is gemaakt van witgekleurd kunststof en wordt geleverd in een stijlvol, minimalistisch design.

32 melodieën

Met de Perel draadloze deurbel hoeft u niet bang te zijn dat u vastzit aan een storend belgeluid. In plaats daarvan heeft u een ruime keuze uit maar liefst 32 verschillende melodieën. Dit betekent dat er altijd een melodie of beltoon tussen zit die helemaal past. Het is natuurlijk ook leuk om samen een passende belmelodie uit te kiezen. Het bereik van deze apparaatjes is maar liefst 150 meter. Of u zich nu op zolder bevindt of in de garage helemaal achterin de tuin, als u het ontvangstapparaatje bij zich heeft zal u het direct horen als er iemand op de bel heeft gedrukt.

Beschermingsgraad

De beldrukker kunt u eenvoudig naast de deur installeren. Dit kleine apparaatje valt onder beschermingsgraad IP 44. IP staat voor Ingress Protection en geeft aan in hoeverre verschillende elektrische apparaten zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf, waaronder diverse weersomstandigheden. IP 44 houdt in dat deze beldrukker niet alleen stofdicht is, maar ook waterdicht. Het kan dus zeker tegen een stootje en het is daarom geheel veilig om de belknop buiten op te hangen. Tevens is deze deurbelmodule zelflerend: u kunt diverse zelflerende codes gebruiken om ervoor te zorgen dat het systeem niet zal storen met andere, soortgelijke modules.

Specificaties
• draadloos: ja
• bereik: 150 m (in open veld)
• zelflerend: ja
• drukknop: kinetisch (zonder batterijen)
• aantal melodieën: 32
• IP-norm: IP44

voeding:
o ontvanger: 3 x 1.5 V AA (niet meegelev.)

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie