Draadloze Deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze Deurbel Bereik (in open veld): 150 meter
Draadloze Deurbel
   
Merk: Honeywell - DC313NG,
Extra: Geheime klopfunctie en melding d.m.v. licht,
Aantal melodieën: 4,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1 x A23-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 4x AA-batterij (excl.)
Bereik (in open veld): 150 meter.
Productcode: 1528363
voorraad: 31
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 69,79Aantal 10-49: € 67,35Aantal 50-249: € 61,42Aantal 250+: € 55,83
€ 69,79 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1528363
Meer informatie over dit product

De Honeywell DC313NG draadloze deurbel heeft een regelbaar volume dat u aan uw stemming kunt aanpassen. Als u niet gestoord wilt worden kunt u het volume van de ontvangstunit verlagen. Het maximale geluid van de belkit is daarentegen tot op 80 meter (84dB) goed te horen. Honeywell heeft voor deze serie een speciale klopfunctie toegevoegd, waardoor er een andere melodie speelt als bezoekers een bepaald aantal keren achter elkaar de knop indrukken. U kunt zo dus één van de zes melodieën instellen voor bekenden, vrienden en familie. Een fijne bijkomstigheid voor uw gasten is de ledverlichting op de beldrukker, dit voorkomt dat bezoek ’s avonds de bel niet kan vinden.

Slimme technologie

De Honeywell DC313NG draadloze deurbel is uitgerust met ActivLink™ technologie, waardoor de ontvanger en de drukknop altijd met elkaar verbonden zijn. De meeste wireless apparaten in huis zenden uit op 433MHz, maar deze belunit werkt op 868MHz. Door een andere frequentie te gebruiken zullen draadloze apparaten in uw huis elkaar niet verstoren. Deze intelligente uitvoering heeft een ledstrobe die oplicht wanneer er aangebeld wordt, zodat u ook in een luidruchtige situatie weet wanneer er iemand op de stoep staat. De draagbare ontvangstmodule kan op 150 meter afstand nog het signaal ontvangen, wat inhoudt dat u gerust de speaker mee kunt nemen als u ergens mee bezig bent.

Gebruiksvriendelijk

Deze uitvoering heeft een simpel en duidelijk design, waardoor de extra functies gemakkelijk te bedienen zijn. De set wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en is op elke ondergrond te installeren. Verder werkt de deurknop op een CR2032-batterij, deze is inbegrepen en is goed voor twee jaar energie. Om gebruik te kunnen maken van de luidspreker dient u zelf vier AA-batterijen (1.5V) aan te schaffen. De deurbel geeft zelf aan wanneer de batterij vervangen dient te worden.Standaard meegeleverd:

- Draadloze, draagbare ontvanger
- Draadloze deurknop
- CR2032 3V batterij
- Handleiding

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie