Draadloze Deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze Deurbel Bereik (in open veld): 150 meter
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
   
Merk: Honeywell - DC313N,
Extra: Geheime klopfunctie en melding d.m.v. licht,
Aantal melodieën: 4,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1 x A23-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 4x AA-batterij (excl.)
Bereik (in open veld): 150 meter.
Productcode: 1528361
voorraad: 1
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 69,79Aantal 10-49: € 67,35Aantal 50-249: € 61,42Aantal 250+: € 55,83
€ 69,79 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1528361
Meer informatie over dit product

Met de Honeywell DC313N draadloze deurbel hoort u overal en altijd het geluid van uw deurbel. Deze stijlvolle wit met grijze uitvoering heeft een bereik van 150 meter, en met een volume van 84 dB is het geluid op 80 meter afstand nog uitstekend te horen. Dankzij de ActivLink™ technologie staan de belknop en de ontvanger altijd met elkaar in verbinding. Via deze revolutionaire techniek kunt u de belkit zelfs koppelen aan andere Honeywell apparaten, bijvoorbeeld een alarmsysteem. Daarnaast maakt de Honeywell DC313N draadloze deurbel gebruik van de 868MHz frequentie, waardoor de kans dat overige wireless apparatuur voor storingen zorgt veel kleiner is dan bij de veelgebruikte frequentie van 433 MHz. Het moderne design maakt deze belmodule daarnaast een passend accessoire voor in huis.

Geen onbekend bezoek

De geheime klopfunctie voegt een bonus toe aan de functionaliteit van dit product. Met deze functie kunt u bepaalde beltonen instellen voor familie, vrienden en buren zodat u direct weet wie er aan de deur is. Als een bezoeker namelijk een bepaald aantal keren achter elkaar op de bel drukt, wordt er een andere melodie afgespeeld. Deze belunit wordt geleverd met zes kristalheldere melodieën om toe te wijzen.

Volumeregelaar

Het volume van deze uitvoering is probleemloos aan te passen. Het handige led-indicatielampje op de ontvangstunit geeft ook aan wanneer er iemand aanbelt. Ook de minimalistische drukknop heeft ledverlichting, waardoor bezoekers ’s avonds direct de knop kunnen vinden. De beldrukker wordt geleverd inclusief CR2032-batterij met een levensduur van maar liefst twee jaar. De compacte ontvangstmodule is nog niet van batterijen voorzien, dus vergeet niet zelf vier AA-batterijen (1.5V) aan te schaffen zodat u direct gebruik kunt maken van dit innovatieve deurbelsysteem.Standaard meegeleverd:

- Draadloze, draagbare ontvanger
- Draadloze deurknop
- CR2032 3V batterij
- Handleiding

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie