Draadloze Deurbel

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: König - WDB212,
Extra: Instelbaar volume, Geschikt voor Geluidsopname,
Aantal melodieën: 4 + 4 eigen opnames,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: CR2032 batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 3x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 200 meter.
Productcode: 1445366
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1445366
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 19,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Als u de König draadloze deurbel bij u thuis installeert, hoeft u nooit meer een bezoeker of pakketje te missen. Dit komt door de flexibiliteit van dit deurbelsysteem: er zit niet alleen een beldrukker bij die op batterijen werkt (een CR2032-batterij, meegeleverd), maar ook een ontvangstapparaatje die drie AA-batterijen nodig heeft (niet meegeleverd). Hierdoor kunt u de ontvanger in iedere ruimte in uw woning neerzetten en heeft u niet eens een stopcontact nodig. De deurbelmodule is wit van kleur en is gemaakt van stevig kunststof. Tevens is de ontvanger voorzien van een handige, verstelbare houder, zodat u deze stabiel neer kunt zetten op bijvoorbeeld een bijzettafeltje of uw bureau.

Eigen stem als belgeluid

De König draadloze deurbel biedt niet alleen de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende, leuke en unieke melodieën. Het deurbelsysteem heeft ook een geheugen met ruimte voor vier korte, persoonlijke berichten. Dit betekent dat u uw eigen stem kunt gebruiken als deurbelgeluid en dus een leuk en passend persoonlijk berichtje in kunt spreken. Ook leuk om dit samen met uw kinderen te doen en iedere bezoeker op deze unieke manier te kunnen begroeten. Nog een bijkomend voordeel: u zit niet vast aan een naar of storend deurbelgeluid.

Ruim bereik

Deze deurbelmodule heeft een ruim bereik van maar liefst 200 meter. Dit is natuurlijk alleen in een open ruimte, waardoor het bereik binnenshuis iets minder kan zijn door muren en plafonds. Daarnaast heeft de deurbel een flink volumebereik van 80 dB. Hierdoor kunt u uw bel horen op elke plek in uw woning, zelfs wanneer u buiten in de tuin zit.

Specificaties

MerkKönig - WDB212
ExtraInstelbaar volume, Geschikt voor Geluidsopname
Aantal melodieën4 + 4 eigen opnames
Zendfrequentie433 MHz
Voeding beldrukkerCR2032 batterij (incl.)
Voeding ontvanger3x AA-batterij (excl.)
Bereik (in open veld)200 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie