Draadloze Deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze Deurbel Bereik (in open veld): 200 meter
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
Draadloze Deurbel
   
Merk: König - WDB203,
Extra: Instelbaar volume, Melding d.m.v. licht en/of geluid,
Aantal melodieën: 4,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 3x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 200 meter.
Productcode: 1445362
voorraad: 220
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 9,99
€ 22,99 € 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1445362
Meer informatie over dit product

Als u de bel in de gaten moet houden, maar niet de hele dag binnen wilt zitten, kunt u de König draadloze deurbel bij u thuis installeren. Deze stijlvolle deurbelmodule bestaat uit een mooie, witte ontvanger en een witte beldrukker met een naamplaatje. De belknop werkt op een meegeleverde CR2303-batterij. Het ontvangstapparaatje heeft drie AA-batterijen nodig (let op: deze moet u apart aanschaffen). Zo hoeft dit toestel niet eens in een stopcontact te steken, waardoor u de ontvanger makkelijk meeneemt naar buiten. Tevens heeft de ontvanger een enorm bereik van maar liefst 200 meter. Of u dus op zolder bent, in de tuin of zelfs bij uw buren: met dit ontvangstapparaatje hoort u de bel altijd.

Inclusief installatiemateriaal

De losse beldrukker van de König draadloze deurbel wordt geleverd inclusief handig installatiemateriaal. U kunt zelf bepalen of u de belknop monteert met schroeven of met stevige, zelfklevende tape. Dit betekent dat u dus geen ingewikkelde bedrading hoeft aan te leggen om het deurbelsysteem te installeren en dat u deze eenvoudig kunt deïnstalleren als u gaat verhuizen. Het geluid van de deurbel is maximaal 80 dB, waardoor deze duidelijk hoorbaar is in uw hele woning. Ook kunt u kiezen uit 16 verschillende, speelse melodietjes. Een standaard, saai of naar belgeluid? Met dit deurbelsysteem kiest u altijd een belgeluid dat bij u en uw gezin past.

Handig flitslicht

Deze deurbelmodule is verder niet alleen voorzien van een geluidsfunctie, maar heeft ook een flitslicht. Heeft u veel familie op bezoek of bent u in de schuur aan het oefenen met uw muziekinstrument? Door het lampje op de ontvanger kunt u het ook zien als er iemand voor de deur staat. U kunt ervoor kiezen om de licht- en geluidfunctie tegelijkertijd aan te zetten, of alleen geluid of licht. Tot slot is de ontvanger voorzien van een handige, verstelbare houder. Zo hoeft u dit apparaatje niet los op uw bureau of tafel neer te leggen, maar kunt u deze altijd stabiel op een vlak oppervlak plaatsen.

Plaats de ontvangstunit van deze draadloze deurbel overal in uw woning of neem hem mee als u in de tuin aan het werk bent. De ontvanger werkt op batterijen voor maximale flexibiliteit.

• Zender werkt op batterijen voor eenvoudige en draadloze installatie
• Ontvanger werkt op batterijen voor een flexibele locatie in de woning
• Groot bereik van max. 200 m in open ruimte
• Deurbel van 80 dB die overal in huis duidelijk hoorbaar is
• Keuze tussen 4 melodieën
• Geheugen voor 4 persoonlijke berichten. Gebruik uw eigen stem als deurbelgeluid
• Opening voor bevestiging aan de muur
• Verstelbare houder voor stabiele plaatsing op ieder recht oppervlak

Accessoires: Installatiemateriaal, Zelfklevende Tape

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie