Deurbel met camera

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Deurbel - Met camera Ingangsspanning: 4.5V / 3x AA
Deurbel met camera
Deurbel met camera
Deurbel met camera
Deurbel met camera
Deurbel met camera
Deurbel met camera
   
Merk: König - VDS100,
Extra: Slaat tot 100 foto's op,
Voeding: 3x AA-batterij (excl.),
Deuropenerfunctie: Nee,
Schermgrootte: 2.4",
Kijkhoek: 43°.
Productcode: 1438154
voorraad: 23
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,95
€ 69,00 € 49,95 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1438154
Meer informatie over dit product

Met de König VDS100 deurbel met camera weet u altijd wie er voor uw deur staat. Op deze manier wordt u niet verrast door mensen waar u niet op zit te wachten. Deze deurbel heeft namelijk een camera waardoor u, op een schermpje van 2,4 inch, ongeveer 6,1 cm, kunt zien wie er aanbelt. Het is fijn om te weten wie er aanbelt, maar het is natuurlijk ook een stukje veiligheid zeker in de avond. Het is wel handig om buitenverlichting te plaatsen, zodat u ook in de avond goed kunt zien wie er aanbelt. Let op: het is niet mogelijk om hiermee de deur automatisch te openen, het is dus puur om te zien wie ervoor staat.

Hoe werkt het?

Als u de König VDS100 deurbel met camera aanschaft, krijgt u een buitencamera en een display. Op de camera zit een knop waarmee mensen kunnen aanbellen. Het geluid van het aanbellen hoor je vervolgens in huis en het display zal oplichten zodat je kan zien wie er voor de deur staat. U kunt uit 25 melodieën kiezen, dus er zit altijd wel een geluidje tussen dat u zal bekoren. De camera maakt tevens een foto van de persoon die aanbelt. Op deze manier kunt u, als u niet thuis bent, achteraf zien wie om hoe laat voor uw deur stond. Als er 100 foto’s zijn gemaakt, is het toestel vol en dient u er weer aan aantal te verwijderen.

Installeren van de deurbel met camera

Het installeren van de deurbel met camera is een eenvoudig karwei. De buitencamera plaatst u op de deur waar mensen dienen aan te bellen. Deze staat, via een kabel, in contact met de ontvanger in uw huis. De ontvanger is het onderdeel waarop het schermpje zit. Het enige dat u hoeft te doen is een gat met een diameter van ongeveer 1,3 cm in de deur boren voor de kabel. Dat is alles.

Eenvoudige, fraudebestendige installatie,
Past in de meeste voordeuren,
Werkt op batterijen (ca. 4 maanden),

Kleur: Wit,
Type: Vrijstaand,
Type opslag: Internal,
Beeldprocessor: CMOS,
Ingangsspanning: 4.5 VDC,
Kijkhoek: 43 °,
Type batterij: 3x AA/LR6.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie