Deurbel met camera

Momenteel helaas uitverkocht
Deurbel - Intercom met camera
Deurbel met camera
Deurbel met camera
Deurbel met camera
Deurbel met camera
Deurbel met camera
Deurbel met camera
Deurbel met camera
Deurbel met camera
   
Merk: Smartwares - VD40W,
Extra: Tweeweg audio, Bewegingsmelder, WiFi,
Aan te sluiten op bestaande bedrade deurbel,
Zendfrequentie: 2.4 Ghz,
Aantal melodieën: 1,
Monitor: Via Smartphone,
Deuropenerfunctie: Nee,
Voeding: 15 Volt.
Productcode: 1436228
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 99,00
€ 159,99 € 99,00 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1436228
Meer informatie over dit product

De Smartwares VD40W deurbel met camera opent letterlijk en figuurlijk deuren. Deze app-gestuurde video deurintercom werkt via de Wifi of de WLAN en de applicatie die u gratis kunt downloaden. Met deze video-intercom is het mogelijk om bezoekers live te beantwoorden terwijl u zich op een andere locatie bevindt. U ziet dan het beeld van de camera in real time op uw smartphone (Android 4.3 en hoger; IOS) en kunt een conversatie voeren met de persoon die voor de deur staat. U kunt tot vier gezinsleden toegang geven tot het deurbelsysteem, deze mensen ontvangen dan push-notificaties op hun telefoon of tablet.

Veiligheid

Deze uitvoering is tevens als bewakingscamera te gebruiken. U kunt namelijk een opname-functie instellen waardoor de webcam begint met opnemen wanneer er beweging is gedetecteerd. Deze opnames worden opgeslagen op een SD-kaart, deze is overigens niet bijgeleverd. Dankzij drie infraroodleds kunt u ook in het donker zien wie er bij de deur staat of is geweest. De nachtfunctie van dit camerasysteem biedt tot wel drie meter duidelijk zicht in het donker.

Mogelijkheden voor uitbreiding

De Smartwares VD40W deurbel met camera is uit te breiden met verschillende Smartwares-producten, bijvoorbeeld deurbelmonitors waardoor u op elke verdieping kunt zien wie er aan de deur is, ook als u uw telefoon niet bij de hand heeft. Wanneer u deze intercom combineert met een elektrische deuropener van Smartwares kunt u in principe zelfs overal ter wereld uw deur openen voor bezoekers. Installatie is een fluitje van een cent met behulp van de overzichtelijke handleiding. Dit pakket wordt geleverd inclusief waterbestendige cover, adapter, 10 meter lange verbindingskabel en twee paar kabels van twee meter.Specificaties:

Resolutie: 1280 x 720 pixels,
WiFi 2,4Ghz 802.11b/g/n,
Nachtzicht: 3 m, 3 IR Led’s,
Audio: 2-weg,
Video: 30 frames per seconde (FPS),
App: Android 4.3 of hoger: IOS,
Camera sensor: ¼ Inch CMOS,
Lens, view angle: F3.6mm, H:90° V:50°,
Camera: IP55,
Power: DC 15V / 1,5A,
Operating temperature: -10° - +50°.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie