Draadloze deurbel - repeater

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel - repeater Geschikt voor: Alle Grothe-deurbellen
   
Draadloze deurbel - Repeater,
Merk: Grothe - 43480,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding: 2 x AA-batterij / 8-12 Volt,
Bereik (in open veld): 500 meter,
Geschikt voor: Alle Grothe-deurbellen.
Productcode: 1415526
voorraad: 2
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 89,99
€ 89,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1415526
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 89,99
Meer informatie over dit product

Met de Grothe draadloze deurbel repeater kunt u het bereik van al uw draadloze deurbellen van het merk Grothe aanzienlijk vergroten. Ook als u een grote woning hebt wilt u goed horen als er iemand voor de deur staat. U wilt dus overal de bel kunnen horen. Maar dat kan nog weleens een probleem zijn als er teveel ruimte zit tussen de deur en de locatie waar u op dat moment bent. Met deze deurbel repeater lost u dit probleem eenvoudig op.

Bereik vergroten

De Grothe draadloze deurbel repeater is dus een apparaat waarmee u het bereik van draadloze deurbellen kunt vergroten. Dit werkt allemaal draadloos. Laat het apparaat contact maken met de deurbellen, zet de het ergens in het midden van uw huis en u bent klaar. U heeft direct een bereik van maar liefst 500 meter. Het moet wel gezegd dat dit in een open veld is. Wandjes en andere barrières zullen het bereik iets naar beneden bijstellen, maar het is nog steeds groot genoeg om de deurbel overal te kunnen horen, ook als u in de tuin zit, op zolder staat, in de kelder loopt of in bad ligt.

20 beldrukkers

U kunt tot wel 20 beldrukkers op deze uitvoering aansluiten. Het witte, vierkante kastje ziet er tevens simpel en stijlvol uit waardoor hij niet gauw uit de toon zal vallen in uw interieur. Het is dus nergens voor nodig om hem te verstoppen. De repeater is verder 8,5 cm bij 8,5 cm bij 3 cm groot en heeft een IP-waarde van IP20. De afkorting IP staat voor International Protection Rating en is een waarde waarmee fabrikanten aangeven hoe het zit met de beveiliging van het elektrische apparaat of object. IP20 geeft aan dat het apparaat niet tegen water kan.Met deze repeater versterkt u het bereik van alle draadloze deurbellen van het merk Grothe. Tot 20 beldrukkers kunnen worden aangeleerd.

Afmetingen: 83 x 85 x 30 mm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie