Draadloze deurbel - beldrukker

Draadloze deurbel - beldrukker Geschikt voor: Zie meer informatie
   
Draadloze deurbel - Beldrukker,
Merk: Legrand,
Voeding beldrukker: Inclusief,
Geschikt voor: Zie meer informatie.
Productcode: 1415525
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 16,99Aantal 10-49: € 16,40Aantal 50-249: € 14,95Aantal 250+: € 13,59
€ 16,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1415525
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 16,99
Meer informatie over dit product

De Legrand beldrukker is een draadloze deurbel die u kunt gebruiken om uw oude deurbel mee te vervangen, of om een hele nieuwe deurbel mee te installeren. Het enige dat u nog dient aan te schaffen is een ontvanger voor in huis, of u gebruikt natuurlijk het exemplaar die u al heeft hangen/staan. Wat voor versie dit is maakt niet veel uit, als het maar een universele ontvanger is. Dit product wordt geleverd inclusief voeding en is gemakkelijk in gebruik te nemen. Zoekt u dus nog een eenvoudige witte belknop? Dan is deze uitvoering van het merk Legrand een optie om in overweging te nemen.

De bel gebruiken

Deze Legrand beldrukker mag er dan misschien simpel uitzien, het is een zeer goede en betrouwbare bel die u door het gehele huis zult horen. Hij is rechthoekig en wit van kleur en de belknop heeft een aangename ronde vorm. Het fijne aan deze versie is dat hij draadloos werkt. U hoeft dus geen gat te boren in uw deurkozijn, dat is wel zo fijn. Het enige dat u hoeft te doen is de drukker op uw deur vast te zetten met schroeven of dubbelzijdige tape. Daarna is het kwestie van de draadloze ontvanger, die u nog apart dient aan te schaffen, in huis te plaatsen. Deze drukker heeft trouwens een IP-waarde, wat staat voor International Protection Rating van 44. Dit betekent dat hij goed tegen wind, regen en sneeuw kan. Hierdoor heeft u lang plezier van deze beldrukker.

Eenvoudig en effectief

Deze beldrukker van Legrand is er eentje zonder toeters en bellen. U kunt ermee aanbellen en verder niets. Hij heeft dus ook geen intercom om door te praten, of een camera om de persoon voor uw deur te kunnen zien. Verlangt u dit wel van een deurbel? Dan raden we u aan in ons assortiment te kijken met daarin veel verschillende soorten deurbellen, met allerlei verschillende eigenschappen en in allerlei formaten.


Draadloze deurbel - Beldrukker,
Merk: Legrand,
Voeding beldrukker: Inclusief,
Geschikt voor: productcodes 1372605 en 1372606.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie