Draadloze deurbel

Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 100 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Zamel - Samba ST-950,
Aantal melodieën: 25,
Extra: Optische signalering,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: accu (piëzo-elektrisch),
Voeding ontvanger: 230V (stroomadapter),
Bereik (in open veld): 100 meter.
Productcode: 1415523
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 59,99
€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1415523
Meer informatie over dit product

De Zamel draadloze deurbel heeft maar liefst 25 beltonen waar u uit kunt kiezen. U hoort dus geen standaard monotone beltoon wanneer er bij u aangebeld wordt. De Zamel draadloze deurbel is een zeer compact deurbelsysteem, de deurdrukker is namelijk slechts 88 x 46 x 31 millimeter en de moderne ontvanger heeft afmetingen van 90 x 68 x 70 millimeter. Vergis u niet, want deze kleine deurbelset produceert een luid en helder geluid dat in het hele huis hoorbaar is. Met een maximale geluidssterkte van 85 dB hoort u namelijk op 80 meter afstand nog goed wanneer er iemand aanbelt.

Zonder batterijen

De Zamel draadloze deurbel is uitgerust met een ingenieus staaltje techniek. De zenderknop werkt via een piëzo-elektrische accu, waardoor u geen batterijen aan hoeft te schaffen. Dit elektrische effect werkt als volgt: in de deurbelknop zijn positieve en negatieve lading van elkaar gescheiden. Wanneer iemand op de belknop drukt, produceren bepaalde kristallen een elektrische lading, waardoor de zendknop zichzelf oplaadt. De deurknop wordt dus automatisch opgeladen wanneer er iemand aanbelt. Door de blauwe optische signalering is deze deurbelkit uitermate geschikt voor slechthorende mensen. Wanneer u de bel niet kunt horen, vanwege bijvoorbeeld gehoorproblemen, laten visuele meldingen u weten wanneer er bezoek op de deurmat staat.

Netstroom

Het plug-in ontvangstkastje sluit u aan op de netstroom, wat betekent dat u de ontvangstunit in iedere kamer met een stopcontact kunt plaatsen. Het ontvangstonderdeel krijgt op 100 meter nog seintjes door van de zender. Zoals bij alle draadloze connecties wordt het bereik beïnvloed wanneer er hindernissen tussen de zenderunit en de draagbare luidsprekermodule staan. Door kledingkasten en ander groot meubilair blijft 80-95% van de wireless verbinding intact, stenen muren laten 60-80% bereik door. De knopmodule en het ontvangstonderdeel maken zoals de meeste wireless apparatuur gebruik van de 433MHz frequentie om onderling te communiceren.Geluidssterkte: 85 dB
Afmetingen ontvanger: 90 x 68 x 70 mm
Afmetingen beldrukker: 88 x 46 x 31 mm

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie