Grundig Draadloze deurbel

Momenteel helaas uitverkocht
Grundig Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 80 meter
Grundig Draadloze deurbel
Grundig Draadloze deurbel
Grundig Draadloze deurbel
   
Merk: Grundig - DS48575
Extra: Instelbaar volume,
Aantal melodieën: 6,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 2x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 80 meter.
Productcode: 1414831
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,99
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1414831
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met de Grundig draadloze deurbel hoort u overal in huis als er iemand aanbelt bij uw voordeur. De installatie is daarbij zeer eenvoudig. U hoeft bijvoorbeeld geen draden te trekken of andere technische handelingen te verrichten. Dit product kan uw kapotte deurbel vervangen, maar er zijn nog meer situaties te bedenken waarom dit een fijn product is. De ontvanger werkt bijvoorbeeld op batterijen en is daardoor overal in huis neer te leggen. Dus als u een leuke barbecue in de tuin organiseert en u alles aan het voorbereiden bent, kunt u de ontvanger gewoon op de tuintafel leggen zodat u hoort als er nieuwe gasten voor de deur staan. Met deze draadloze deurbel van Grundig heeft u tot wel 80 meter bereik.

Hoe werkt het?

De Grundig draadloze deurbel is gemakkelijk te installeren. De ontvanger werkt op twee AA-batterijen. Let er wel op dat deze batterijen niet worden meegeleverd. De deurdrukker (8 cm bij 3 cm bij 2 cm(, dus het deel dat u op de deur bevestigt, werkt tevens op een batterij. Deze wordt wel meegeleverd.  De ontvanger (11 cm bij 7,5 cm bij 3 cm) is voor in huis, de deurdrukker voor op de deur. U kunt ervoor kiezen om de ontvanger aan de muur te bevestigen of neer te leggen waar u wilt. De deurdrukker bevestigt u eenvoudig aan uw deur door middel van dubbelzijde tape of een aantal schroefjes. Uiteraard is deze volledig waterdicht.

Zes melodieën

Als de batterijen eenmaal in de ontvanger en de deurdrukker zitten, is het tijd om uw melodie te kiezen. Dit is het geluid dat u hoort als er iemand op de deurdrukker drukt. Bij deze draadloze deurbel van Grundig kunt u kiezen uit zes verschillende melodieën, dus er zit altijd wel iets bij dat bij u past. Het handige aan deze deurbel is dat het volume is aan te passen.

Draadloze deurbel,
Merk: Grundig,
Kleur: Zwart,
Extra: Regelbaar volume,
Aantal melodieën: 6 voorgeprogrammeerd,
Knop voor volumeregeling en toonselectie,
Zender en beldrukker zijn waterdicht,
Afmeting zender: 11 x 7,5 x 3 cm,
Afmeting beldrukker: 8 x 3 x 2 cm,
Voeding beldrukker: 1 x CR2032-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 2x AA batterij (exl.)
Bereik (in open veld): 80 meter.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie