Draadloze deurbel

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Grothe - ECHO M WS,
Extra: Flitslicht, Oproeponderscheiding,
Aantal melodieën: Beltonen + SD-kaart,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: Batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 4 x LR14/C-batterij (niet meegeleverd),
Bereik (in open veld): 500 meter.
Productcode: 1396830
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 184,99
€ 184,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1396830
Meer informatie over dit product

De Grothe ECHO M WS draadloze deurbel maakt onderdeel uit van de Echo deurbelsystemen-collectie van Grothe. Door het strakke design en de briljante geluidskwaliteit is deze volledig witte deurbelset een goede aankoop waar u jaren plezier van heeft. Dit draadloze deurbelsysteem is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Wist u dat u met behulp van een micro SD-kaart uw zelf opgenomen geluidsfragmenten kunt toevoegen aan de ontvangunit? Ook kunt u met de meegeleverde software uw eigen geluidsbestanden bewerken, opslaan en eenvoudig toevoegen aan de ontvanger. Persoonlijker kan de beltoon niet zijn met deze mogelijkheden. Deze complete set is ook erg populair onder doven en slechthorenden door de combinatie van geluid en flitslicht-functie.

Wat biedt een Echo deurbel?

Het standaard bereik van het ontvangstkastje is 500 meter, dit kunt u naar wens uitbreiden tot ruim 1,5 km door maximaal twee repeaters aan de set te koppelen. Traploos kunt u de geluidssterkte van maximaal 85 dB (A) verstellen naar een eigen volumeniveau. De belcombinatie biedt 13 verschillende oproepmogelijkheden en er zijn meerdere beldrukkers op 1 ontvangstapparaatje in te stellen, waarbij u aan elke beldrukker een eigen melodie kunt koppelen. De waterdichte beldrukker heeft een IP20-code, wat inhoudt dat deze stofdicht is en gewapend is tegen een flinke regenbui. U kunt maar liefst 20 ontvangers koppelen aan de buitendrukker en de complete belset is simpelweg te combineren met een bestaande belinstallatie. De flitsfunctie en het belgeluid op de deurbel kunt u onafhankelijk van elkaar uitschakelen. De batterij voor de beldrukker is meegeleverd en in de ontvangersunit moeten vier LR14/C-batterijen die exclusief zijn.

Specificaties

MerkGrothe - ECHO M WS
ExtraFlitslicht, Oproeponderscheiding
Aantal melodieënBeltonen + SD-kaart
Zendfrequentie868 MHz
Voeding beldrukkerBatterij (meegeleverd)
Voeding ontvanger4 x LR14/C-batterij (niet meegeleverd)
Bereik (in open veld)500 meter
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie