Draadloze deurbel - ontvanger

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel - ontvanger Geschikt voor: Zie meer informatie
   
Draadloze deurbel - Extra ontvanger - Zwart,
Merk: Grothe - ECHO 120 SW,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding ontvanger: 4 x LR14/C-batterij (niet meegeleverd),
Bereik (in open veld): 500 meter.,
Geschikt voor: Zie meer informatie.
Productcode: 1396828
voorraad: 2
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 29,95
€ 124,99 € 29,95 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1396828
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 29,95
Meer informatie over dit product

De Grothe ECHO 120 SW draadloze deurbel ontvanger is een moderne en simpele manier om een deurbel te gebruiken. Het enige dat u nog hoeft te doen, is een draadloze deurbelknop aanschaffen van het merk Grothe om samen met dit apparaatje te gebruiken. Als er iemand aanbelt hoort u dit via deze ontvangstunit in uw hele huis of kantoor. Met een bereik van 500 meter in open veld mag het bereik zeer groot genoemd worden. Natuurlijk wordt dit bereik iets verlaagd, door muren en andere obstakels, maar desalniettemin is het bereik van deze deurbel groot.

In gebruik nemen

De eerste stap die u dient te nemen is het plaatsen van 4 LR14/C-batterijen in dit zwarte apparaat. Deze batterijen, die wat dik en klein van vorm zijn, worden niet standaard meegeleverd. De tweede stap is het plaatsen van de batterijen en het bevestigen van een draadloze Grothe beldrukker, bijvoorbeeld op uw voordeur of poort. Dit doet u met schroefjes of gewoon een stuk dubbelzijdige tape. U kunt er vervolgens voor kiezen om de ontvanger aan de muur te bevestigen of ergens neer te leggen. Omdat het product op batterijen werkt, hebt u dus veel vrijheid. Het is zelfs een optie om het artikel mee de tuin in te nemen.

Functies

Als er vervolgens iemand aanbelt, hoort u niet alleen de bel, maar ziet u ook een lampje branden op deze Grothe ECHO 120 SW draadloze deurbel ontvanger. Dit is ideaal op momenten dat het misschien iets drukker is in huis, denk aan bij het afspelen van muziek tijdens een feestje. Zo weet u toch dat er iemand voor de deur staat. De ontvanger ziet er verder zeer stijlvol uit en misstaat daardoor zelden in uw interieur.Extra ontvanger geschikt voor:
Draadloze deurbel set met bewegingsmelder- Wit
Draadloze deurbel set met bewegingsmelder- Zwart
Draadloze deurbel set - Wit
Draadloze deurbel set - Zwart

Andere producten in deze categorie
WS2800MP WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie