Draadloze deurbel

Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 500 meter
   
Merk: Grothe - ECHO M SW,
Extra: Flitslicht, Oproeponderscheiding,
Aantal melodieën: Beltonen + SD-kaart,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: Batterij (meegeleverd),
Voeding ontvanger: 4 x LR14/C-batterij (niet meegeleverd),
Bereik (in open veld): 500 meter.
Productcode: 1396829
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 184,99
€ 184,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1396829
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 184,99
Meer informatie over dit product

In de Echo deurbellen-collectie van Grothe vindt u onder andere de Grothe ECHO M SW draadloze deurbel. Een kwalitatief zeer goed draadloos deurbelsysteem met een mooi design en een prima geluidskwaliteit. Deze Echo gong is zwart van kleur en heeft een witte drukker om buitenshuis te bevestigen. Beide onderdelen hebben een slank ontwerp en zijn voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Via een eigen micro SD-kaart kunt u zelf geluidsfragmenten toevoegen aan de ontvanger. Tevens is het mogelijk om uw eigen muziekfragmenten te bewerken, op te slaan en toe te voegen middels de meegeleverde software. De complete set is de ideale oplossing voor doven en slechthorenden door de combinatie van geluid en flitslicht.

Bereik in open veld

Het standaard bereik van deze ontvanger is 500 meter. Bij de bereikaanduiding gaat het om de zogeheten reikwijdte in open veld: dat is de theoretische scope waarbij er niets tussen de deurbelontvanger en de drukker in staat of andere storende invloeden van toepassing zijn. In de praktijk bevinden zich meestal muren, plafonds enzovoorts tussen beide onderdelen waardoor het bereik wordt beperkt. De Grothe ECHO M SW draadloze deurbel heeft daar geen last van en werkt uitstekend op een afstand van 500 meter. U kunt eventueel deze afstand uitbreiden tot ruim 1,5 km door maximaal twee repeaters aan de set te koppelen.

Unieke Echo kenmerken op een rij

De geluidssterkte van maximaal 85 dB (A) is traploos verstelbaar naar het gewenste niveau. U heeft 13 verschillende oproepmogelijkheden, denkt u bijvoorbeeld aan de combinaties van geluid met flitslicht. Er zijn meerdere beldrukkers op 1 ontvangerapparaat in te stellen, waarbij u bij elke beldrukker een eigen melodie kunt selecteren. Aan de waterdichte (IP20) beldrukker is een onbeperkt aantal ontvangers te koppelen. De complete belset is simpelweg te combineren met een bestaande belinstallatie. De flitsfunctie en het belgeluid op de deurbel zijn onafhankelijk uit te schakelen. U kunt maar liefst 20 zenders installeren op dit Echo belapparaatje van Grothe. In de Echo-collectie zijn meerdere deurbelvarianten verkrijgbaar, waaronder een drukunit met ingebouwde bewegingssensor. De batterij voor de beldrukker is meegeleverd en in de ontvangersunit moeten vier LR14/C-batterijen die exclusief zijn.

Kleur behuizing: Zwart
Materiaal behuizing: Kunststof
Geluidssterkte (dB): 85
Beschermingsgraad (IP): IP20
Type stroom: AC/DC
Ingebouwde batterij: Nee

Optioneel:
Extra ontvanger - Wit
Extra ontvanger - Zwart

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie