Draadloze deurbel

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Grothe - ECHO BM SW,
Extra: Flitslicht, Oproeponderscheiding, Bewegingsmelder,
Aantal melodieën: Beltonen + SD-kaart,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: Netstroom,
Voeding ontvanger: 4 x LR14/C-batterij (niet meegeleverd),
Bereik (in open veld): 500 meter.
Productcode: 1396826
€ 224,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1396826
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 224,99
Meer informatie over dit product

De Grothe ECHO BM SW draadloze deurbel beschikt over een zeer felle ledflitser om een oproep optisch te signaleren. Daardoor is deze complete set een ideale oplossing voor doven en slechthorenden, door de combinatie van geluid en flitslicht. Deze zwarte gong heeft naast een briljante geluidskwaliteit ook een praktische ingebouwde bewegingssensor in de witte beldrukker. De volledige belset is voorzien van de nieuwste technieken, waaronder een micro SD-poort. Met een micro SD-kaart bent u in staat om eigen geluidsfragmenten toe te voegen aan de belontvanger. U kunt zelfs uw eigen muziekbestanden bewerken, opslaan en toevoegen via de meegeleverde software. Creëer uw persoonlijke deurbelgeluid met uw eigen beltoon.

Tot 500 meter bereik

Bij de bereikaanduiding gaat het om de reikwijdte in open veld, dat is de theoretische scope waarbij er niets tussen de deurbelontvanger en de drukker in staat of andere storende invloeden aanwezig zijn. In de praktijk is er altijd wel sprake van muren, plafonds enzovoorts tussen beide onderdelen waardoor het bereik wordt beperkt. Deze draadloze deurbelset heeft daar geen last van en werkt uitstekend op een afstand tot wel 500 meter. Wilt u de bereikafstand vergroten van de Grothe ECHO BM SW draadloze deurbel? Dat kan door maximaal twee repeaters aan de set te koppelen, waardoor u het bereik kunt uitbreiden tot ruim 1,5 km.

Kenmerken op een rij:

De flitsfunctie en het belgeluid op de deurbel zijn onafhankelijk uit en aan te schakelen. Er zitten 13 verschillende oproepmogelijkheden op de binnenontvanger, waaronder de combinatie van geluid met flitslicht. U kunt de geluidssterkte van maximaal 85 dB gemakkelijk en traploos verstellen naar elk gewenst niveau. De beldrukker heeft een batterij die is meegeleverd en in het ontvangstapparaatje passen vier x 1,5 V batterijen (LR14/C-batterijen) die u los moet aanschaffen. De complete belset is te combineren met een bestaande belinstallatie. Er is een onbeperkt aantal ontvangers te koppelen aan de waterdichte beldrukker met IP20-codering. Op een enkel ontvangstapparaat kunt u meerdere beldrukunits instellen, waarbij u elke beldrukker een eigen melodie kunt geven. De Echo-collectie heeft meerdere deurbelvarianten uitgebracht, waaronder ook drukunits zonder ingebouwde bewegingssensoren.

Specificaties

MerkGrothe - ECHO BM SW
ExtraFlitslicht, Oproeponderscheiding, Bewegingsmelder
Aantal melodieënBeltonen + SD-kaart
Zendfrequentie868 MHz
Voeding beldrukkerNetstroom
Voeding ontvanger4 x LR14/C-batterij (niet meegeleverd)
Bereik (in open veld)500 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie