Draadloze deurbel - ontvanger

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel - Extra ontvanger - Wit,
Merk: Grothe - ECHO 120 WS,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding ontvanger: 4 x LR14/C-batterij (niet meegeleverd),
Bereik (in open veld): 500 meter.,
Geschikt voor: Zie meer informatie.
Productcode: 1396825
voorraad: 1
€ 124,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1396825
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 124,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 124,99
Meer informatie over dit product

Met de Grothe ECHO 120 WS draadloze deurbel ontvanger haalt u een moderne ontvanger in huis. Eenmaal gekoppeld aan een draadloze beldrukker van Grothe, hoort u het in uw hele huis of kantoor als er iemand aanbelt. Dit komt door het grote bereik van deze uitvoering. Dit is namelijk 500 meter, in open veld. Wanden en andere barrières zullen het bereik iets naar beneden bijstellen, maar het is nog steeds groot genoeg om de deurbel overal te kunnen horen, ook als u niet in de buurt van het apparaat bent. Houdt u niet van wit? Dan hebben we dit artikel ook in het zwart.

Samen gebruiken met een deurbeldrukker

Deze Grothe ECHO 120 WS gebruikt u dus samen met een draadloze deurbel. Het handige hieraan is dat er geen kabels aan te pas komen, u niet hoeft te boren en dat u de ontvanger overal in huis kunt plaatsen. Een extra stukje vrijheid wordt verkregen doordat hij op batterijen werkt. Er moeten 4 LR14/C-batterijen in. Let er alleen wel op dat deze batterijen, een klein en relatief dik soort batterij, niet worden meegeleverd als u dit product aanschaft.

Frequentie

Deze uitvoering van het merk Grothe zendt uit op een frequentie van 868 MHz. Handig, omdat veel andere wireless apparaten uitzenden op een frequentie van 433 MHz. Omdat dit artikel op een andere en minder vaak gebruikte frequentie zit, hebt u dus minder last van storingen en andere ongemakken. Dit is het voordeel van een iets duurder exemplaar. Goedkopere deurbellen maken nog wel gebruik van 433 MHz en kunnen hierdoor soms op onverwachte momenten automatisch aanspringen. Als u dus een goede, betrouwbare en moderne ontvanger zoekt om samen met een draadloze beldrukker te gebruiken, bijvoorbeeld thuis of op kantoor, dan is dit product een goede optie.

Specificaties

Draadloze deurbel - Extra ontvanger - Wit
MerkGrothe - ECHO 120 WS
Zendfrequentie868 MHz
Voeding ontvanger4 x LR14/C-batterij (niet meegeleverd)
Bereik (in open veld)500 meter
Geschikt voorZie meer informatie
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie