Draadloze deurbel

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 500 meter
   
Merk: Grothe - ECHO BM WS,
Extra: Flitslicht, Oproeponderscheiding, Bewegingsmelder,
Aantal melodieën: Beltonen + SD-kaart,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: Netstroom,
Voeding ontvanger: 4 x LR14/C-batterij (niet meegeleverd),
Bereik (in open veld): 500 meter.
Productcode: 1396823
voorraad: 2
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 129,00
€ 244,99 € 129,00 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1396823
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 129,00
Meer informatie over dit product

De Grothe ECHO BM WS draadloze deurbel onderscheidt zich met een ingebouwde bewegingssensor en signaleert een optische oproep met een zeer felle LED-flitser. Daardoor is deze complete set een ideale oplossing voor doven en slechthorenden, door de combinatie van geluid en flitslicht. Met deze moderne en stijlvolle deurbelmodule installeert u een mooie eyecatcher naast uw deur. De draadloze deurbelcombinatie bestaat uit een witte beldrukker en een wit ontvangstapparaatje. Naast een zeer goede geluidskwaliteit is dit belsysteem ook voorzien van een micro SD-poort, waarmee u de mogelijkheid heeft om eigen geluidsfragmenten toe te voegen aan de belontvanger via een micro SD-kaart. Zelfs bent u in staat om uw eigen muziekbestanden te bewerken, op te slaan en toe te voegen met de software die is meegeleverd.

Beschermingsnorm IP 20

De Grothe ECHO BM WS draadloze deurbel valt onder beschermingsnorm IP 20. IP staat voor Ingress Protection en is een beschermingscodering die aangeeft of elektrische apparaten bestand zijn tegen invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden of aanraking met bijvoorbeeld gereedschap. De norm IP 20 houdt in dat deze Grothe-deurbelmodule zowel stof- als waterdicht is, waardoor deze geschikt is om buitenshuis te monteren. Het bereik van de belontvanger is maar liefst 500 meter in een open veld. Binnenshuis kunnen muren en plafonds het bereik beïnvloeden, maar u kunt de ontvangstunit zonder storingsproblemen meenemen naar zolder, de tuin of uw schuur. Wilt u de bereikafstand vergroten? Dat kan door maximaal twee repeaters aan de set te koppelen, waardoor u het bereik kunt uitbreiden tot ruim 1,5 km.

Belangrijke functies

De flitsfunctie en het belgeluid op de deurbel zijn onafhankelijk uit te schakelen. De geluidssterkte (maximaal 85 dB) is traploos verstelbaar, wanneer u even niet gestoord wilt worden of juist niets wilt missen. Kies uit 13 oproepmogelijkheden op de binnenontvanger. De batterij van de beldrukker wordt meegeleverd en in het ontvangstapparaatje passen vier x 1,5 V batterijen (LR14/C-batterijen) die u los moet aanschaffen. De complete belset koppelt u zonder problemen aan een bestaande belinstallatie. Op een enkel ontvangstapparaat kunt u meerdere beldrukunits instellen, waarbij u elke beldrukker een eigen melodie kunt geven.

Op de standaard meegeleverde waterdichte (IP54) beldrukker is een onbeperkt aantal gongen in te leren.
Te koppelen met een bestaande belinstallatie
Flits of belgeluid op de gong is onafhankelijk uit te schakelen.

Kleur behuizing: Wit
Materiaal behuizing: Kunststof
Geluidssterkte (dB): 85
Beschermingsgraad (IP): IP20
Type stroom: AC/DC
Ingebouwde batterij: NeeOptioneel:
Extra ontvanger - Wit
Extra ontvanger - Zwart

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie