Deur- en raamsensor

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel - Deur- en raamsensor Bereik: 200 meter
Deur- en raamsensor
Deur- en raamsensor
   
Draadloze deurbel - Deur- en raamsensor,
Merk: Honeywell - HS3MAG1N,
Voeding: 1x CR2032-batterij (incl.),
Bereik: 200 meter.
Productcode: 1387335
voorraad: 1
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 44,99Aantal 10-49: € 43,42Aantal 50-249: € 39,59Aantal 250+: € 35,99
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1387335
Meer informatie over dit product

De Honeywell HS3MAG1N deur- en raamsensor is een handig apparaat. Deze is te koppelen aan een bestaand draadloos Honeywell deurbel- of alarmsysteem. Elke keer dat er iemand een deur of raam open doet, krijgt u daar een melding van. Dit is handig als alarm, maar ook om energie te besparen, want u hoort het ook als u of iemand anders per ongeluk de deur of het raam niet goed sluit. Of gebruik de sensor in uw winkel om direct te horen als er iemand binnenkomt. Uiteraard kunt u de meldingen ook uitzetten.

Afmetingen en bereik

De Honeywell HS3MAG1N deur- en raamsensor, gemaakt van wit kunststof, is verder 7,1 cm bij 4 cm bij 1,4 cm groot en werkt draadloos. Door zijn kleine formaat valt hij bijna niet op en vergeet u bijna dat u de sensor in huis heeft hangen. Het bereik van deze sensor is met 200 meter bijzonder groot te noemen. Uw gehele woonruimte zal ermee gedekt worden. Hij werkt verder met een CR2032-batterij, deze krijgt u erbij als u besluit dit product aan te schaffen. Op de sensor zit een aanduiding hoe het zit met het batterijniveau. Zo weet u in één oogopslag of u de batterij moet vervangen.

ActivLink-technologie

Dit artikel maakt gebruik van de ActivLink-technologie. Dit is een draadloze techniek waarmee een signaal wordt afgegeven als er een raam of deur geopend wordt of open blijft staan. Dit werkt allemaal draadloos, dus u hoeft niet in de weer met boormachines en kabels. Het apparaat staat in contact met uw draadloze deurbel en met de draadloze ontvanger, ergens in uw huis. Deze installatie is super eenvoudig en is in een paar minuten gedaan. Zoekt u dus een snelle en gemakkelijke manier om uw huis of kantoor nog net iets veiliger te maken? Dan is deze sensor van Honeywell een goede optie om eens in overweging te nemen.

• Tot 200m draadloos bereik
• Eenvoudig te openen batterijvak
• Tot 2 jaar levensduur batterij
• Indicatie batterijverbruik
• Eenvoudige installatie zonder draden
• Bevestigingen meegeleverd

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie