Omvormer

Omvormer Bereik: 200 meter
   
Omvormer,
Merk: Friedland - Honeywell DCP917S,
Functie: Bedraad naar draadloos omvormen,
Voeding: 1x CR2032-batterij (incl.),
Bereik: 200 meter.
Productcode: 1387334
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 48,99Aantal 10-49: € 47,28Aantal 50-249: € 43,11Aantal 250+: € 39,19
€ 48,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1387334
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 48,99
Meer informatie over dit product

De Honeywell DCP917S deurbel omvormer is te gebruiken om uw bedrade deurbel op een draadloze versie van Honeywell aan te sluiten. Het is dus een omvormer, van bedraad naar draadloos. Uw bedrade exemplaar sluit u met een kabeltje aan op dit apparaat, en uw draadloze ontvanger sluit u vervolgens draadloos aan. Op deze manier kunt u de draadloze ontvanger overal in uw huis plaatsen, ook op plekken waar u normaal gesproken de bel minder goed hoort. Kortom, zoekt u een manier om uw bedrade beldrukker draadloos op een ontvanger aan te sluiten, dan is deze omvormer het product dat u zoekt.

Bereik

Eenmaal geïnstalleerd heeft u met deze Honeywell DCP917S een bereik van maar liefst 200 meter, in een open veld. Muren en andere obstakels verminderen het bereik, maar het zal nog steeds groot genoeg zijn om overal in huis de deurbel te kunnen horen. Als u twee deurbellen aan de omvormer koppelt, heeft u zelfs een bereik van 400 meter. De ontvanger kunt u instellen op 90 decibel (ongeveer het geluid van een passerende vrachtwagen). De dit product werkt trouwens met een platte CR2032 knoopcel-batterij. Deze krijgt u er direct bij als u besluit dit product aan te schaffen.

Honeywell

Een handigheidje van de producten van dit merk is dat ze allemaal eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn en erg elegant uitzien. Op deze manier kunt u uw netwerk aan producten steeds verder aanvullen. De installatie is ook altijd eenvoudig. U kunt tevens gebruikmaken van een functie genaamd Secret Knock, waarmee u bijvoorbeeld een andere beltoon kan laten afspelen als iemand drie keer snel achter elkaar aanbelt. Op deze manier kunt u onderscheid maken tussen mensen die dit trucje kennen en mensen die hier niet van bewust zijn.• Sluit uw bestaande drukknop met draad aan op de
omvormer
• Sluit de omvormer aan een draadloze Honeywell draagbare
deurbel aan
• Tot 200m draadloos bereik
• Eenvoudig te openen batterijvak
• Tot 2 jaar batterijduur
• Indicatie batterij bijna leeg
• Eenvoudige installatie – snelkoppelingsaansluitingen
• Bevestigingen meegeleverd

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie