Beldrukker

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Draadloze deurbel - Beldrukker Bereik (in open veld): 200 meter
   
Beldrukker,
Merk: Honeywell - DCP911,
Zendfrequentie: 868 MHz,
Voeding beldrukker: 1 x CR2032 (incl.),
Te gebruiken met: Honeywell series 5 en 9,
Bereik (in open veld): 200 meter.
Productcode: 1387333
voorraad: 1
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 19,95
€ 40,99 € 19,95 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1387333
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 19,95
Meer informatie over dit product

Met de Honeywell DCP911 draadloze beldrukker hebt u in een handomdraai een nieuwe deurbel. Hij ziet er niet alleen mooi uit, hij is tevens zeer betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. Deze uitvoering wordt gevoed door middel van een CR2032-batterij, die wordt meegeleverd als u dit product aanschaft, en heeft een bereik van maar liefst 200 meter in open veld. Door de muren in uw huis zal het bereik iets lager zijn, maar nog steeds groot genoeg om het geluidssignaal in uw gehele huis te horen. Dit soort batterijen kennen we ook als knoopcel-batterijen en zijn rond en plat van vorm. Hij is 7 cm bij 3 cm bij 1,6 cm groot. Hoe u de deurbel installeert, leest u in de alinea hieronder.

Ontvangers

Dit draadloze apparaat kunt u gebruiken samen met de Honeywell serie 5 en serie 9 ontvangers. Deze dient u nog apart aan te schaffen. Vervolgens is het installeren en in gebruik nemen van de deurbel zeer eenvoudig. Stap 1 is de batterij in de beldrukker doen. Vervolgens bevestigt u de beldrukker op uw deur, door middel van schroeven of dubbelzijdige tape, dit is stap 2. Stap 3 is de Honeywell serie 5 of serie 9 ontvanger in uw huis te plaatsen. Of de deze met batterijen werkt of in een stopcontact gestoken dient te worden, hangt van de ontvanger af. Raadpleeg hier dus vooral de handleiding van om de ontvanger correct te installeren. Vervolgens stelt u de melodie in en is de bel gebruiksklaar.

Overal te horen

Deze beldrukker is, samen met een bijpassende ontvanger, door uw gehele huis of woonruimte te horen. Hij heeft namelijk een bereik van 200 meter. Obstakels als muren zullen het bereik wat verlagen, maar het is nog steeds groot genoeg om de bel overal te horen, zelfs in de tuin, op zolder, in de badkamer en in de kelder of op zolder. De deurbel niet horen behoort hiermee tot de verleden tijd.Bescherming IP55
Voorzien van beschrijfbaar naamplaatje en bevestigings-ledje.
Afmetingen: 70 x 30 x 16 mm.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie